Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ,,Апартаментгейт" сг...
,,Апартаментгейт> В имота на Борисов в Банкя "поникнала" недекларирана къща" title=",,Апартаментгейт" сгащи и Бойко! >> В имота на Борисов в Банкя "поникнала" недекларирана къща" />

,,Апартаментгейт" сгащи и Бойко! >> В имота на Борисов в Банкя "поникнала" недекларирана къщаСпоред сателитни снимки в Google Earth и данни от Агенцията по геодезия, картография и кадастър, между 2007-2008 и 2010 година, в имот, собственост на Бойко Методиев Борисов в Банкя, е "поникнала" къща с разгъната застроена площ от 138 кв.м., която също е собственост на Бойко Методиев Борисов.

Подобно твърдение беше споделено в социалната мрежа Facebook от главния редактор на сайта за разследваща журналистика "БиволЪ" Атанас Чобанов.

 

Любопитното в случая, според Чобанов, е, че в декларациите на министър-председателя пред Сметната палата подобно нещо не фигурира. Не е никнало нищо - нито по времето на лидера на ГЕРБ като кмет, нито по времето му като премиер, споделя той.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://m.fakti.bg/

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Скандалът "Къщата в Барселона" пак подгони Бойко Борисов! ВИЖТЕ ТУК последните разкрития >> (ОБНОВЯВА СЕ)

Еuelectionsbulgaria: Ред е и на Борисов да се изправи пред имотен скандал

Фактите говорят... безпощадно >> Йончева внесе три сигнала до прокуратурата за участие на Борисов и братовчеда в „Апартаментгейт”100099