Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / "ДНЕС" дискутира важ...

"ДНЕС" дискутира важни въпроси за Габрово с управата на градаВ Община Габрово се проведе работна среща на представители на "ДНЕС" със зам.-кмета по икономическите въпроси инж. Климент Кунев, Мариана Костадинова - Директор на Дирекция инфраструктура и екология в Община Габрово и Марта Петрова - ръководител на интегриран проект "Воден цикъл". От страна на "ДНЕС", в срещата участваха Анатолий Антов - Областен координатор на движението, Янка Тотева - член на КС на "ДНЕС" и Митко Лилов - Председател на Сдружението на управителите на сградите в режим на етажна собственост към "ДНЕС". 

По време на предишни срещи между двете страни и чрез служебната ни кореспонденция бяха дискутирани следните важни въпроси за града: 

1.Участие на експерти на "ДНЕС" и представител на асоциацията "Прозрачност без граници" в Надзорния съвет на проекта за водния цикъл на Габрово, който в момента се изпълнява в Общината. 

2.Предварителен разговор с инж. Климент Кунев, относно участието на Община Габрово в предстоящия форум на областно ниво "Хората - нашият капитал", с представители на Областната управа, Инспекцията по  труда, Инспектората по образование, БТПП,Социалните служби, Синдикатите и Техническия университет. 

3.С оглед по добрата комуникация между "ДНЕС" и Община Габрово, получихме уверението на кметската институция, че отговор за в бъдеще ще има на всяко наше писмо независимо от неговия характер и съдържание. 

Срещата премина в приповдигната атмосфера и конструктивен диалог, като и двете страни заявиха желание за съвместна работа в полза на нашите съграждани.


1629