Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / "Гордостите" на Фанд...
> "Двуетажна" шахта се появи на току-що ремонтирана улица в София" title=""Гордостите" на Фандъкова: >> "Двуетажна" шахта се появи на току-що ремонтирана улица в София" />

"Гордостите" на Фандъкова: >> "Двуетажна" шахта се появи на току-що ремонтирана улица в СофияГражданската организация "Спаси София", чийто основател Борис Бонев е един от кандидатите за кмет на столицата, разпространи снимка на странно решение при наскоро приключилия ремонт на ул. "Каменоделска". "Шахта на два етажа - новото иновативно изобретение по софийските улици. Явно местата по тротоарите осеяни с шахти, свършиха, и започнаха да ги правят на два етажа. Ние се шегуваме, но така изглежда току-що ремонтираната трамвайна спирка на ул. "Каменоделска". А можеше шахтата да бъде изместена или скрита. Този ремонт ни струва над 8 млн. лв., но отново виждаме работа през пръсти, стара технология за трамвайното трасе, криви плочки, счупени бордюри, хаотичен строителен обект. На всичкото отгоре, ремонтът сериозно закъснява, заради което Йорданка Фандъкова вече трябваше да е наложила санкции", коментираха от "Спаси София" във "Фейсбук".

"Точно срещу подобна мърлявщина се борим от години. София заслужава повече от управление, което не се учи от грешките си, което не е способно да изработи и изпълни даже един качествен обект, което защитава интереса на фирмите, не този на гражданите. Годините си минават, милиардите се прахосват, а София все още е далеч от модерна и уредена европейска столица. Можем и трябва да променим това!", заявиха още от сдружението.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://www.segabg.com/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Почакай малко, Данче!

Йорданка Фандъкова - самопризнание с усещане за обреченост

Няма фъндък за... Фандъкова!

Без коментар! >> Фандъкова: Преди аз да стана кмет София влизаше от криза в криза

10 години стигат..., г-жо Фандъкова!

 

 


113379