Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / "Родните" депутати* ...
> Замериха Чуколов с яйце, той псува каруцарски (ВИДЕО)" title=""Родните" депутати* >> Замериха Чуколов с яйце, той псува каруцарски (ВИДЕО)" />

"Родните" депутати* >> Замериха Чуколов с яйце, той псува каруцарски (ВИДЕО)



Николай Колев-Босия влезе в разпра с депутата край парламента.

Депутатът Десислав Чуколов заплаши Николай Колев-Кольо Босия, нарече го „лайнар” и му показа среден пръст. Босия бе дошъл на протест с няколко човека до парламента. Той бе с торбичка с яйца и тоалетна хартия, за да замеря народните представители.

Полицията се бе подготвила за демонстрацията. Тя бе направила ограждения и охраняваше зорко Босия.

След като той хвърли едно яйце, единият от униформените го предупреди да не прави това повече. Николай Колев обаче му обясни, че има право, като се позова на съдебно решение, че има право да замеря депутатите.

„Айде арестувайте ме, що не ме арестуваш… Не ме учете какво да правя”, недоволстваше Босия след опитите на полицая да го спре.

„Разбира се, че ще хвърлям. По сградата не хвърлям, хвърлям по депутатите, след което ще си изчистя”, обясни още Босия на полицая, цитиран от "Флагман".

След това той метна едно яйце, докато в този момент минаваше зам.-председателят на „Атака” Десислав Чуколов, който е с осъдителна присъда за хулигански прояви. Което не му пречи да е депутат и дори секретар на парламентарната група на „Обединени патриоти”.

Яйцето падна до Чуколов, при което той се закани на Босия: „Ако дойда да те опляскам. А? И тебе те е оправдал съда, а не мене?! Лайнар!”

След това депутатът се запъти към входа на парламента. Босия и протестиращите с него му се развикаха, след което Чуколов вдигна ръка и им показа среден пръст.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://fakti.bg/


60708