Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / „ДНЕС“ призовава сто...
„ДНЕС“ призовава столичани да се включат и в днешния протест срещу монополите и техните необосновано високи сметки за ток, парно и вода, от 12.00 ч., пред ДКЕВР, бул. Дондуков 8-9

„ДНЕС“ призовава столичани да се включат и в днешния протест срещу монополите и техните необосновано високи сметки за ток, парно и вода, от 12.00 ч., пред ДКЕВР, бул. Дондуков 8-9Движение за национално единство и спасение „ДНЕС“ ще се включи и ще участва и в днешния протест, от 12.00 часа, на бул. Дондуков 8-9 пред ДКЕВР в София. 

Призоваваме нашите симпатизанти, всички потребители, които не са съгласни с произвола и ценовия терор, налаган от монополистите и ДКЕВР върху гражданите на България, да се присъединят към недоволството ни. 

Ние, както и през всички дни на протести в цялата страна, така и днес заставаме и сме твърдо с гражданите. Ще сме заедно с тях в отстояването на  справедливите ни искания. 

Тъжно е, че в деня на виното и любовта вместо да празнуваме, ние трябва да протестираме, но за да има вино и любов, трябва да има СВОБОДА!  Свобода от монополите, които ни превърнаха в роби! 

Елате с нас и нека да бъдем заедно в борбата срещу монополите за по-доброто ни бъдеще! 

От вчера работи денонощният „горещ телефон” на Движение „ДНЕС” 02 843 53 56 за сигнали и жалби на гражданите. Всички потребители с нереални и надписани сметки могат да дойдат за помощ в приемните ни в цялата страна, където юристи-доброволци на „ДНЕС” безплатно ще дават консултации. При нужда ще се водят дела! 

Адресите и телефоните на приемните можете да намерите на: http:www.dnes-bg.org/view-news/showme/214 


1710