Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / „ДНЕС” – Русе участв...
„ДНЕС” – Русе участва в дарителска кампания за закупуване на техника за МБАЛ-Русе

„ДНЕС” – Русе участва в дарителска кампания за закупуване на техника за МБАЛ-РусеДоброволците на Гражданско движение „ДНЕС” в Русе се включиха в благотворителните великденски инициативи за набиране на средства за детското отделение на Русенската болница. В навериено на християнския празник, в Държавната oпера в Русе се проведе концерт под мотото „Ако си дал, не си живял напразно”, организиран от  Сдружение „Сърца без  граници“.

Основната цел на събитието е да се осигурят средства за закупуване на пациентски монитор за отделение „Педиатрия” при МБАЛ – Русе, с който ще се проследяват жизнените функции на деца в критични, животозастрашаващи ситуации. Стойността на апарата е 3 828 лв. По данни на организаторите, на благотворителния концерт са събрани над 1000 лв.

Доброволците на „ДНЕС” в Русе призовават всички, които желаят да подкрепят благородната инициатива за закупуване на пациентски монитор за детското отделение на болницата в Русе, да направят дарение по следната сметка: ТБ “Алианц България” АД клон Русе; сметка № BG19BUIN70071005326516; Банков код BUINBGSF

Повече подробности може да научите на www.sarcabezgranici.com.

 

24.04.2014 г. 


752