Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / „ДНЕС” – Сливен отче...
„ДНЕС” – Сливен отчете пролетното почистване. Организацията набира доброволци за инициативите на „ДНЕС” по време на изборите

„ДНЕС” – Сливен отчете пролетното почистване. Организацията набира доброволци за инициативите на „ДНЕС” по време на изборитеДоброволците от организацията на Гражданско движение „ДНЕС” в Сливен направи равносменка на свършеното по време на пролетното почистване на града. Областният координатор Петър Петров съобщава, че са успели да организират повече от очаквания брой доброволци, включили се в почистването на зелени площи и нерегламентирани места за изхвърляне на отпадъци, и с гордост отбелязва, че навсякъде сред гражданите се е коментирало участието на Движението.

От организацията на „ДНЕС” в Сливен съобщават, че вече са започнали да записват и доброволци за инициативите на Движението, свързани с изборите за Европейски парламент: наблюдатели – доброволци на „ДНЕС” във всеки областен град, както и доброволци за придружаване на хора със зрителни и двигателни проблеми до избирателните секции.

 


625