Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Вижте кои са аресту...
 Вижте кои са арестуваните ченгета и с колко пари. Говори се, че ги е поръчал столичен наркобос

Вижте кои са арестуваните ченгета и с колко пари. Говори се, че ги е поръчал столичен наркобосШефът на отдел „Наркотици“ Цветан Панков и началникът на сектор „Борба с разпространението“ Кирил Ванков са задържаните служители от ГДБОП с подкуп. Това научи Фрог нюз от свои източници в службата.

Панков е спипан снощи с 5000 лева. Колегите му са шокирани, тъй като и двамата мъже са дългогодишни полицаи  от службата и минават за праволинейни. Някои споделиха, че акцията може да е поръчана от голям столичен наркобос, срещу когото двамата са работили. Уточниха, че въпросният престъпник в момента се издирва, тъй като е избягал в чужбина. Любопитна информация съобщиха още антимафиотите. Тя е свързана с това, че влиятелен човек от дирекция „Вътрешна сигурност“ е фигурирал в тефтерчето на въпросния мастит наркоиграч. Щом тази новина излязла на бял свят отношенията между ГДБОП и "Вътрешна сигурност" се обтегнали.

 

Цветан Панков


.

 

Според източниците ни друг известен търговец на дрога е бил ангажиран с предаването на парите на  един от арестуваните служители. Говори се, че той викнал на среща Панков,  уж за да му даде ценна информация, но вместо това му пуснал парите, които били предварително белязани. В този момент бил задържан. Не е тайна,  обаче че от дълго време се говори как  наркоотдела в ГДБОП се използва за чадър на определени играчи в бизнеса с наркотици за сметка на други, които се толерират. С това например се обяснява, че само едни хора от ъндърграунда се удрят, за сметка на други.  Дали полицаи и бандити си разчистват сметките по този начин, предстои да видим.

Цветан Панков има безупречна репутация сред колегите си, многократно е награждаван за работата си. В поредицата от отличия има и международни.

 

Преди време медията ни алармира, че се търси начин шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов да бъде махнат. Не се изключва акцията да се използва, за да бъде "ударен" и той барабар с подчинените си.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Арестуваха висши служители на ГДБОП. Гешев: Времето на недосегаемите свърши

Оставки след арестите в ГДБОП

Личната ГДБОП капия на Борисов – шефт на ГДОП подаде оставка! Удариха конселиери-тата, предстои капо ди тути капи

И до Марс да пътуват Цацаров и Гешев ще си останат марионетки на мафията

Властта ти иска оставката. Ти казваш Не! Тя ти праща ГДБОП, ДАНС, ДАР и др.

 

 

 

 

 


129016