Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / 25 секси специалитет...
25 секси специалитета за гърдите ви

25 секси специалитета за гърдите виАко това, което прочетеш тук, не взриви удоволствието ти (и не предизвика обилното слюнкоотделяне на мъжа до теб), просто не знаем какво друго би могло!

Създай секси атмосфера с гърди

След вечер навън се приближи към него и отъркай гърдите си срещу тялото му съвсем целенасочено, пише Cosmopolitan.bg.

Облечи дантелен сутиен и остави върховете на пръстите му да докосват лекичко повърхността. Тъканта е грубовата, така че допирът през нея ще те накара да настръхнеш.

Съблечи се гола до кръста, но остави на врата си колие с достатъчно дълга верижка, за да стига до зоната на деколтето. Той може да се възползва от висулката, за да подразни твоите „висулки“ – хладният метал до топлата ти кожа ще създаде невероятно усещане.

Започни да се освобождаваш от коприненото си бельо и му позволи да те наблюдава, докато съблазнително плъзгаш материята над деколтето си. Предупреждаваме те: очите му може и да изскочат от орбитите си.

Получи пеперудена целувка... върху гърдите си. Как става: той пърха с мигли срещу суперчувствителната зона около долната част на двете ти близначки. Ще те е гъдел... по прекрасен начин.

Мацни малко ментов балсам за устни по зърната си и усети дъха му върху тях. Това създава секси охлаждащо усещане и невероятно еротични потръпвания.

Наслади се на бавно, вкусно, сладко мъчение като му позволиш да прави въртеливи движения с език около всяка една от гърдите ти като постепенно стеснява кръговете. Нека спре точно преди да достигне центъра на зърната ти. 

Ако носиш чашка В или си малко по-надарена, избутай едната си гърда до устата си с помощта на ръката си и го остави да те наблюдава как смучеш зърното си.

Стисни двете си приятелки отстрани с ръце и плъзни ръката му помежду им. Няма как да не помисли по какъв друг начин би могъл да се наслади на тази страхотна малка цепка (обърни на следващата страница за повече вдъхновение). Така неизбежно ще обостриш апетита му за теб.

Завържи очите си, преди да напръска зоната на деколтето ти с апетитна топла течност – като разтопен шоколад например. Това, че не знаеш в кой момент субстанцията ще се докосне до кожата ти, нажежава атмосферата, докато в крайна сметка ти стане адски горещо! 

Наелектризиращи докосвания

Заповядай му да напъха ръцете си в новия ти чифт кашмирени ръкавици преди да ги прокара по голите ти гърди.

Докато се наслаждавате на добрата стара мисионерска, задръж всяко едно от зърната си между пръстите си и нежно ги подръпни. Не само, че усещането ще ти хареса, но и „горкият“ ти приятел едва ли ще издържи още дълго при тази гледка...

Дланта е най-нежната част от ръката му. Докато си отгоре, го остави да покрие зърната ти с длани и да масажира с бързи кръгови движения. Мекотата на кожата му ще ти помогне да забелиш очи от удоволствие. 

Потупващите движения са добър метод твоят човек да променя докосванията си. Нека ги приложи в зоната около зърната ти с помощта на показалците си. Може също да използва ставите си, за да разтрие нежно горната, долната и страничните части на гърдите ти.

Нека образува осмици с ръцете си странично на двете ти приятелки точно под мишниците. Там тялото ти е оборудвано с особено чувствителни нервни окончания, които със сигурност искаш да задействаш. 

Докато сте под душа, пръсни малко кремообразен душ гел върху твоите момичета и го остави той да се погрижи за почистването им. Предчувстваме, че после гърдите ти ще бъдат по-чисти от всякога...

Крайно време е да запознаеш двете си приятелки с любимата ти вибрираща играчка (колко грубо от твоя страна, че през всички тези години не си се сетила!).

Хвани ръцете му и ги разположи върху двете си красавици, притисни ги отгоре и започни да ги движиш в ба-а-авни и стегнати кръгове. Това, че контролът е в твои ръце, ще му хареса. 

Отиди още по-далеч

Точно преди да излезете, го остави да ти избере временна татуировка и да я лепне, където реши върху гърдите ти, стига да не се вижда. Гарантираме ти, че цяла вечер ще си представя образа й.

Ако сте се разгорещили в кучешката, се добери до ръката му и я придърпай, за даможе дланта му съвсем леко да се докосва до зърното ти. Всеки път, когато момичетата ти се полюшнат, ще получаваш разтапящ секси масаж.

Докато му прилагаш оралните си умения, си направи кратка почивка, за да стиснеш гърдите си с ръце и да плъзнеш неговото приятелче помежду им (слюнката ти ще го направи хлъзгав). В допълнение към страхотното усещане, му доставяш еротична гледка, която няма да забрави ни-ко-га.

Натопи ги в нещо вкусно за ядене и ги отъркай по цялото му тяло. После го оближи.

Когато си отгоре, го накарай да се изплезии наклони тялото си към лицето му. Намести гърдите си пред устата му и ги разклати. 

Погъделичкай стъпалата му със зърната си: покатери се върху него с гръб към лицето му и се наведи, за да достигнеш стъпалата му със зърна. Оу, само каква гледка!

Остави сутиена си на мястото му, но отпусни презрамките, за да се смъкне лекичко. Докато прониква в теб в мисионерската, ще избута гърдите ти извън чашките. Това, че си полуоблечена, е толкова дяволски секси!

 

Източник: https://trafficnews.bg/


109759