Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / А сега да видим дали...
А сега да видим дали „спец“ гешевци ще имат гащи да стигнат до Каракачанов и компания!

А сега да видим дали „спец“ гешевци ще имат гащи да стигнат до Каракачанов и компания!Служители на Спецпрокуратурата извършват акция по повод далавери, извършвани в Агенцията за българите в чужбина. До този момент са извършени претърсвания и изземвания на документи в няколко градове в България сред които София, Кюстендил и Плевен. Разпитани са и няколко свидетели. Разследването е във връзка със схема за получаване на българско гражданство не по установения ред. Документи да били издавани, като за тази „услуга“ са били плащани големи подкупи.“

А сега да видим дали „спец“ гешевци ще имат гащи да стигнат до Каракачанов и компания! Ако питате нас – не! Щото те нас разпитват и други лица, вместо тия, които трябва!

Публикувано в АФЕРА на 26.03.2018 / 21:38

„НУВЕЛ ОБСЕРВАТЬОР“ ГОДИНА СЛЕД „АФЕРА“ ВАДИ АФЕРАТА С ТЪРГОВИЯ НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО С НАМЕСЕН ВИЦЕПРЕМИЕР! СТАТИЯТА В „АФЕРА“ БЕ ЗАБРАНЕНА ОТ ЦИК ПО ЖАЛБА НА ПАТРИОТИТЕ! ВИЖТЕ ЗАЩО!

Публикувано в АФЕРА на 22.03.2017 / 22:31

ЦИК ЗАБРАНИ СТАТИЯ В „АФЕРА“ ЗА КАРАКАЧАНОВ И ПАТРЕОТАРИТЕ! ЗАБРАНЕТЕ С УКАЗ „АФЕРА“! ПАК ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ТОВА, ЧЕ ПИШЕМ ИСТИНАТА! ПРАТЕТЕ И НЕДЯЛКО ДА НИ РАЗСТРЕЛЯ, ЧЕ ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА!

Публикувано в АФЕРА на 10.03.2017 / 22:04

ШОКИРАЩ НАТИСК НА ДАНС ВЪРХУ ПРАВОСЪДНО МИНИСТЕРСТВО, ЗА ДА „ОПРАВЯТ“ СТАТУТА НА СИРИЕЦ! ЗАМЕСЕНИ – ЗАМ-МИНИСТЪР И ТРИМА СЛУЖИТЕЛИ НА ДАНС!

Публикувано в АФЕРА на 13.03.2017 / 21:26

ТЪРГОВИЯТА С БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО. В СХЕМАТА ПОЛИТИК, ДАНС, ВИСШИ ЧИНОВНИЦИ! КАК ЕКСШЕФ НА ДАНС ПУСКА ЛИЦЕ С ПРЕСТЪПЛЕНИЕ „ПОДБУДИТЕЛСТВО КЪМ НЕЗАКОННА ЕМИГРАЦИЯ“. ТАРИФАТА ОТ 550 ДО 1500 ЕВРО! НА ДЕН – ДО 200 КЛИЕНТИ.

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Арести за корупция в агенцията за българите в чужбина 

 


79992