Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Абсурд! А DMS номер ...
Абсурд! А DMS номер кога? >> СИЛНА ПОДКРЕПА - ГЕРБ тръгна с кампания:

Абсурд! А DMS номер кога? >> СИЛНА ПОДКРЕПА - ГЕРБ тръгна с кампания: "Цветанов е невинен"ГЕРБ тръгна с кампания "Цветанов е невинен". Инициативата се разпространява във "Фейсбук". създадена е спрециална страница "Аз заставам зад Цветан Цветанов. Той е невинен!!!". 

Сред най-ярките имена, подкрепили страницата са са депутатите Данаил и Кирилов и Десесл Атанасова от ГЕРб, както и лидерката на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

"Мрачното време преди избори ражда демони. Социопатно е да навредиш на всички останали можеш да задоволиш себе си. Перфидното, подготвено и високо организирано зловредие демонстрира социопатен ум, чиито характеристики са да доминира, да контролира и манипул Като по учебник е спретнато мероприятието", казва Соколова на старинацата.

738 души са харесали страницата досега.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://pik.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Борисов неадекватно бесен и нагъл, спасява себе си и властта: Те ще ми говорят за апартаменти...!

Евгений Дайнов: Опорки няма, пелтечат, хванали са се за гушите

ВОЙНАТА В ПАРТИЯТА НА БОЙКО БОРИСОВ ЗАПОЧНА: Цветанов няма да подава оставка. ГЕРБ застава зад него с призива "Цветанов е невинен"

Борисов..., България не ви ще! (ОБНОВЕНО)

СКАНДАЛЪТ НА ДЕНЯ >> Цветанов, Цецка & сие, подайте оставка! Сметките с апартаментите не излизат. ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >>

Жертвата на една Цецка не стига! Цветанов & Борисов си пазят властта! (ОБНОВЕНО)

 


94040