Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Абсурдите по ”Графа”...
Абсурдите по ”Графа” продължават - шахта в дърво

Абсурдите по ”Графа” продължават - шахта в дървоЧудим се как да коментираме поредната глупост по ул. Граф Игнатиев - шахта в дърво!

 

Освен че е наистина #HUBAVO, шахтата гарантира неговото скоропостижно изсъхване и стоварване върху главите на пешеходците. Не, няма да ни уморите и накарате да приемем този грандиозен провал, случващ се пред очите ни, в центъра на София, вече десети месец! Цялата некадърност, незаинтересованост и липса на капацитет на общината стана видима за всички. Въпреки огромното време и финансов ресурс, с които кмета и екипът ѝ разполагаха, успяха да постигнат такива #ВидимиРезултати, явно това им е максимумът.

 

Това е поредният случай на подобно безхаберно отношение към градската зеленина, качеството, естетиката и детайлите на ДжиПи груп, но вместо глоба те получиха отсрочка от 79 дни заради "непредвидимо обстоятелство" под формата на дъжд. Фирмата не беше глобена нито веднъж за "съчетанията и красотите" по ул. Граф Игнатиев, с което всъщност кметът ясно доказа, че не защитава обществения интерес.

 

Чудим се дали София изобщо има кмет, който да реагира и взима мерки за проблемите? Дали е допустимо ролята на Йорданка Фандъкова се изчерпа с присъствието на лишени от смисъл "проверки" по обектите за пред медиите? Къде е обещаният от нея "контрол на контрола" и платеният с 1 милион лева строителен надзор, който "непрестанно е на обекта"?

 

Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova - дължите сериозни отговори, защо не спира мърляващината по обект за 24 млн. лв., който трябваше да бъде напълно завършен на 3-ти Март? Докога ще допускате глупост след глупост и ще обяснявате, че #РемонтНаРемонта е за сметка на изпълнителя? Къде потъват парите ни!? Трябва да се срамувате от отношението към София и софиянци - те не заслужават това!

#СпасиСофия #ГафИгнатиев #СтигаВече

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Безумие! >> Ремонтът на столичната улица "Граф Игнатиев" ще продължи поне до юни

Разхождам се из София. Гледам и ме боли…

Фандъкова подари 80 дни отсрочка на GP Group за ремонта на Графа
90902