Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / АДовете и ТРУПовете ...
АДовете и ТРУПовете като паник-пропаганда на властта идат! >> Ананиев: Връщаме мерки, ако болните надхвърлят 200 на ден

АДовете и ТРУПовете като паник-пропаганда на властта идат! >> Ананиев: Връщаме мерки, ако болните надхвърлят 200 на ден”Преминавайки границата от 200 души на ден, ще е сериозен сигнал, че трябва да се възстановят част от мерките, които прилагахме доскоро”, каза той при откриването на новия ядрено-магнитен резонанс, който беше монтиран в УМБАЛ ”Св. Иван Рилски”.

 

В София бяха 86 души, но това съпоставимо с другите областни градове, не е някакъв пик. Засега не предвиждаме нови мерки, но това не означава, че не наблюдаваме процеса, уточни министърът.


През последното денонощие новите случаи са 174 при направени 2775 PCR тестове и така общият брой стига 5914. Има и четири смъртни случая.


Министърът подчерта, че най-важно остава дистанцията и дезинфекцията, да носим маски, както и контролът, без който няма да минем.


Ананиев каза и че при достигане на капацитета на болниците, които приемат болни с коронавирус в София, това не означава, че останалите нямат капацитет.


Няма да оставим пациент без лечение. В момента заетостта в инфекциозните отделения е някъде 37-38% за страната, каза министърът.

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

След АД-овете и ТРУП-овете >> Ген. Мутафчийски разпуска на Халкидики

Пак почват с АД-овете и ТРУП-овете >> Кантарджиев: Стягаме мерките след 15 юни при траен ръст на заразените с COVID-19

Истинското лице лъсна! >> Мутафчийски си изпусна нервите: Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат! ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ >>

Този тип е редно да бъде изметен моментално. Генералът не може да бъде лекар, той си е фатмак по душа. Един лекар никога не говори по този начин, никога. /Видео!/

Злобата на хунтата след акциите: Още един месец терор, наречен „извънредна епидемична обстановка“!

Скандално разследване на Валя Ахчиева! Здрави ги отчитат като болни! ВИЖТЕ >>>

 

 


129780