Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Албена Белянова: Едн...
Албена Белянова: Едно зло броди из България и това е ГЕРБ

Албена Белянова: Едно зло броди из България и това е ГЕРБЕдно зло ходи из България и това е ГЕРБ. Председателят на Народното събрание и министър-председателят заедно се подиграха грозно с жените в България. Борисов, назовавайки жената, заемаща най-високия пост в държавата „тъпа, кърджалийска п ** а”, а Караянчева, прощавайки му, защото „знае, че го прави с душа“. Прегърна я, цуна я и му прости.

 

Реакцията на Караянчева е непростима. Реакцията на Караянчева е зло.


Нима не разбира, че с дадената от нея прошка дава индулгенция на всеки простак да обижда всяка една жена в България? Ако председател на Народното събрание може да бъде наречена с тези принизяващи думи, и да бъде простено, какво можем да очакваме като отношение към всички други жени? Награда за простака?


Нима не разбира, че с дадената от нея прошка застава на страната на насилниците? В действащ закон, с който се предполага да е запозната, е установено, че: "Сексуален тормоз" е всяко нежелано поведение от сексуално естество, изразено физически, словесно или по друг начин, с което се накърняват достойнството и честта и се създава враждебна, принизяваща, обидна, унизителна или застрашителна среда“.


Нима е забравила казаните от нея през есента на 2018 г. думи:


„Едно зло ходи из България и това е домашното насилие.“


„Приемам борбата срещу домашното насилие за своя кауза.“


„Не трябва да бъдем неми свидетели на домашното насилие.“? Или са били фалшиви?
Нима е забравила и срещата в Народното събрание, на която я запознах с данни за насилие на работното място, а на нея й беше забавно и ведро каза: „Тук (в Народното събрание) такива неща не се случват.“?


Прощавайки обидата, Караянчева прощава и поощрява открития и безнаказан тормоз над всяка една жена. Това е непростимо. Това е зло.


Ако в ада има специално място за жени, които не подкрепят други жени, колко ли специално трябва да е мястото в ада за жени, които вредят на други жени?

 

 

Източник: https://frognews.bg/

.

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

За Борисов и скандалния запис... И за поздрава от лудницата, наречена България

Борисов е прав - тя наистина е такава!

Самобчуваща се Караянчева, почти като Матросов! >> Този запис е поредният фалшификат, жалък опит за компромат Това е поредният фалшификат, жалък опит за компромат

Кратък курс по цинизъм

Илиян Василев: Записът с Борисов е докладван на най-високо равнище в западните столици 

128436