Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Антипротестант: Ще в...
Антипротестант: Ще ви подпукаме в Софето със сопи! Бивши комунета няма

Антипротестант: Ще ви подпукаме в Софето със сопи! Бивши комунета нямаБорисов се обиди на протестиращите и ги нарича какви ли не. Не отговаря на критиките, а вика, че са купени, организирани от чужди офицери, заплашващи етническия мир, продажници на БСП, президента и прочие. И понеже са кофти хора, организира автобуси, партайгеносе в страната се разтичаха да организират контрапротест.

Всичко това се организира с цялата гама от възможности на държавата, включително с пари на ръка за „антипротестен глас“.

 

Свине-паякът се панирал от страх и веднага организирал двойни и тройно полицейски кордони около хотел „Берлин“. Цивилни, униформени и частни мутри – кръгова отбрана на леговището. Така е бил охраняван бункера на Хитлер в Берлин.

 

Главпрокурорът и той дава извънреден брифинг: Нападат ме, защото съм най-големият борец за справедливост, против мафията и олигархията. Сатиричният театър губи голям талант. „Св. Наум“ се уреди с ВИП-пациент. Докато го приберат обаче, много бели ще станат, много съдби ще бъдат съсипани.

 

Цялата държавна машина, с институциите, финансите, силовите структури и въоръжението се надига срещу протестиращи, които имат право на протест по конституция.

 

Цялата тази гнусна история е описана с 2-3 реда от един трол на управляващите, който броди из мрежата и ръси яки аргументи. Нарекъл се е „Хайдутин“, но по ай пи адреса се вижда, че ползва и други имена. Ето един от коментарите му:

Кой готви гражданска война? Президентът шапкар под натиск от БСП! Ама сметките ви не излизат, като дойдем у Софето ще ви подпукаме здраво със сопи! Бившо комуне нема!

 

Съвет към пропагандния център на ГЕРБ: Казвайте на троловете, че премиерът Борисов е дългогодишен член на БКП и е отказал да напусне редиците на партията, заради което е напуснал пожарната след 10 ноември. Казвайте им, че премиерът е участвал като офицер във възродителния процес. Освен това, ако „подпука здраво със сопите“ комунетата, в самата ГЕРБ ще пострадат над 60% от членовете…

 

И с троловете трябва да се внимава…

 

Доган, Борисов, Пеевски и Гешев няма да напуснат властта доброволно. Готови са на гражданска война или провокиране на етнически сблъсъци. Защото знаят какви са ги вършили и какво ги чака.

 

Димитър Вангелов

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

О, спомняте ли си, госпожо...? Февруари 2013-а на контрапротест, подкрепящ ББ, ГЕРБ доведе и..."подкрепящи" прасета, а премиерът подаде ОСТАВКА

Хора от ГЕРБ, помислете в автобусите!

Активисти с платени автобуси пристигат в София на контрапротест, организиран от ГЕРБ130088