Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Астрологична прогноз...
Астрологична прогноза за 13 ноември

Астрологична прогноза за 13 ноемвриЕфективната част на деня започва след 10.47ч., когато Луната навлезе в Близнаци. Ако вчерашното пълнолуние е поставило някои остри въпроси за разрешаване, днес с по-голяма лекота може да се справите.

Решаващ ще бъде този ден за много време напред, концентрирайте се само върху вече активираните в миналото теми, които в момента отново се събуждат. Не избързвайте да предприемате действия в нова посока.

Добрата новина е, че днес имаме два много хубави точни аспекта на Слънцето с Плутон и на Меркурий със Сатурн, които ще ни дадат необходимата сила и смелост за действие. Словото ще е точно, премерено и фокусирано в правилната посока.

От днес може да се задвижат проекти и намерения, които са били спрели в миналото. Може да се намери общ език в спорни договори и споразумения.

Денят е много важен и знаков, не пропускайте срещи и разговори, бъдете винаги „на линия“, така ще дадете шанс на бъдещето си развитие. Особено важно е да се прояви толерантност и същевременно смелост и сила на духа, да се изправите дори и пред собствените си пропуски и грешки. Сега ще бъдат предоставени всички възможности за поправяне на пропуснатите ползи от миналото.

ЛУНА БЕЗ КУРС:  00.00 ч. – 10.47 ч. !!!

Повече за Луна без курс можете да прочетете ТУК.

ВАЖНО! РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ!  От 31 октомври до 20 ноември 2019  очакваме ретрограден Меркурий. В този период НЕ се препоръчват сключване на  договори, започване на нова работа,   стартиране на нови начинания,  големи покупки. Трудно ще се борави с всички средства за масова комуникация и транспорт. Вероятни са повреди, неприятности с техника и необяснимо бавен информационен и транспортен трафик. При пътуване – винаги тръгвайте по-рано, пазете и проверявайте пари, документи и багаж. Наблюдавайте си вещите и имуществото.

 

Източник: 

https://novini.bg/razvlecheniq/

www.astronews.eu

 

 

 

 

 


110548