Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Бабикян: Абсурдно е ...
Бабикян: Абсурдно е да се чака Борисов да решава съдбата на Цветанов

Бабикян: Абсурдно е да се чака Борисов да решава съдбата на ЦветановСкандалът са апартаментите показва едно нещо - на никой във финансовото министерство и НАП това не му прави впечатление . На кмета на район „Изток“ също не прави впечатление. Или тези хора си подават оставка или гражданите на кв. Изток“ напускат. Това каза пиар експертът Арман Бабикян пред БТВ.

Два милиона вече си тръгнаха, защото не искат да живеят при тези правила. За подобен тип действия се лежи. Имаме това положение-те горе, ние долу. Изпаднахме в ситуация, в която за едни може, а за други-не Правоимащите  горе, ние долу.

Честно да ви кажа няма значение каква ще е съдбата на Цветанов. Поздравявам журналистите, които подкрепяте тази тема. Не зная дали съдбата на Цветанов е драматично важна за България. Спомнете си, че зам.-министъра на енергетиката бе изхвърлен навремето но властта. Той е подписал едно споразумение с „Росатом“, за което бяхме осъдени. Разбирате ли каква е щетата. А днес се възмущаваме на апартамента?!  Разбирате ли как изглеждаме?! Това е близко до съзнанието на хората. Ако оберат хазната няма да има възмущение. Но ако си купи апартамент, кола, възмущението е голямо. Вижте и другият абсурд-ние чакаме съдбата на Цветанов да я реши друг. От Борисов зависи оставките. Значи от Борисов зависи дали ще вземат.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

ВРЕМЕ Е ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА! >> И шефът на комисията за борба с корупцията с лукс имоти на супер ниски цени! Как ще разследва власта...?!

Жертвата на една Цецка не стига! Цветанов & Борисов си пазят властта! (ОБНОВЕНО)

Поредната изкупителна жертва на Цветанов & Борисов падна >> Цецка Цачева подава оставка заради евтиния апартамент

Борисов прие оставката на Цецка Цачева

Бай Бойко, комунистите тьи не са по-добри от комунистите им

Кеворкян: Оглозгване 2: ГЕРБ

Да живее...! >>Щом Бойко можа да се раздели с цял президент, защо да не може и с (половин) Цецо някак си

 


94115