Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Бабикян и Хаджигенов...
Бабикян и Хаджигенов: След падането на Борисов ще преместим протеста в съдебната палата за Гешев

Бабикян и Хаджигенов: След падането на Борисов ще преместим протеста в съдебната палата за ГешевВ момента, в който падне Борисов, ще преместим протеста в съдебната палата и Гешев ще подаде оставка. Глас народен, глас Божи. Това заяви от площада на протеста един от организаторите му Николай Хаджигенов.

За първи път българите осъзнават, че са граждани. И Гешев ще си тръгне след Борисов. Нямаме право да повтаряме стари грешки, допълни Арман Бабикян в "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком.


Не ни трябват синдакити, ще го направим с младите хора, каза още Хаджигенов, коментирайке факта, че синдикатите се ослушват за участие в протеста.

 

Борисов ще стиска властта със зъби, докато не си ги счупи и падне на врат, каза още Хаджигенов.

 

Той коментира и решението на премиера Бойко Борисов да поиска оставките на министрите Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов:

"Ние сме седми ден протести. Ние тепърва създаваме организация, от днес работи щаба с доброволци, а вече има оставки", посочи той.

 

"Това е първото доказателство, че националната стачка, за която аз говоря от няколко години, работи дори само като заплаха - великолепно. Ние ще го направим", допълни Хаджигенов.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Ден 7 на протестите: Отново десетки хиляди искат оставката на провителството и главния прокурор (СНИМКИ и ВИДЕО)


130604