Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / БЕЗ КОМЕНТАР: След з...
БЕЗ КОМЕНТАР: След записа, още по-скандални снимки на чекмедже пълно с € пачки! На спалнята, спящ мъж видимо приличащ на Борисов?! ВИЖТЕ >>

БЕЗ КОМЕНТАР: След записа, още по-скандални снимки на чекмедже пълно с € пачки! На спалнята, спящ мъж видимо приличащ на Борисов?! ВИЖТЕ >>Скандални снимки се появиха преди минути в сайта „Афера“. На една от тях се вижда, че премиерът Бойко Борисов най-вероятно спи. На фотосите ясно личи как в нощното шкафче има пачки с 500 еврови банкноти и златни кюлчета, а отгоре оръжие.

Според сайта въпросните снимки са пуснати от същия имейл адрес, който е изпратил и скандалния запис с „проста кърджалийска п**тка“. На пръв поглед изглежда, че снимките са правени на едно  и също място – спалня, но по различно време. Добавен е и кадър от 2012 г.  с публикация на "Медиапул", в която Борисов позира от спалнята в дома си. Прави впечатление,  че мебелировката е идентична.

Източник: https://frognews.bg/ 

Може да видите скандалните снимки ТУК

 

ВИЖТЕ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СТАТИЯТА ОТ САЙТА „АФЕРА“ >>

На пощата на АФЕРА се получиха нови доказателства, свързани със записа, който бе изпратен до АФЕРА с гласа на Бойко Борисов. Доказателствата пристигнаха от същата поща, от която бе пратен записа:

„Deep fake, ама друг път!

След като премиерът се позабавлява със собствените си изцепки, а лакеите скочиха да го спасяват с елементарни клипчета, решихме, че може би имаме срещу себе си твърде прости хора, които не разбират какво се опитваме да им кажем и покажем.

Затова – днес е ден за „разкази в картинки“.

Имало едно време един министър-председател на Република България. Той се казвал Бойко Борисов (картинка 8). Дори още й е министър-председател, за ужас на целия български народ.

Мил, щедър и изискан човек – днес даже ни е поканил у тях (резиденция „Секвоя“ в Бояна), да видим къде спинка (картинка 1).

Всеки ден, щом стане от леглото, той започва да мисли как да ни вкара в чакалнята на Еврозоната. И даже в самата Еврозона. Защото Бойко Борисов вече си има своята Еврозона (картинка 3, 4).

Държи я в нощното си шкафче, точно под любимата си играчка-пистолетче. Той е малко прост, не познава много парите, затова трупа от едрите – банкноти по 500 евро, пачки по 50 000 евро или при пълно шкафченце – около 1 милион евро. Еврозоната му се отличава и със златен резерв (картинка 5,6).

Всяка седмица пристигат нови пачки с банкноти по 500 евро – личи по различния цвят ластичета (картинки 5, 6, 7). Когато шкафчето вече не може да се затваря, пачките от по 500 евро се балират и изнасят извън Европейския съюз. Пари, много пари, пари на палета… може пък затова да ги наричат „Евро-палета“.

Самообявилата се за Шехеразада (но според нас много по-удачна като папагала Яго) Севделина замита следите, но… „следите остават“! Всеки месец през Еврозоната на Бойко минават между 5 и 10 милиона в пачки по 500 евро, вързани с ластичета.

Не е за вярване, нали?! А може пък да не е неговата спалня това?! Хм… (картинка 7)

Да ни е честит братя българи – и на нас, и на партньорите от Евросъюза и НАТО!!!“

Източник: http://afera.bg/

 

По следите на снимките от спалнята на премиера

.

Публикация в 24 часа от 2012 г.
Скандалните снимки, които се появиха с премиера Бойко Борисов в сайта „Афера“ са идентични със спалнята му, от която през 2012 г. той позира за списание LOVE style. Там се посочва, че стаята е в служебния му дом на ул.”Секвоя”, в столичния квартал ”Бояна”.

Вижда се, че нощните шкафчета са еднакви, спалнята и стените нощни лампи също. На част от новите снимки се вижда и  дървената рамка върху радиатор. Същата се вижда и в публикацията от 2012 г. 

Три от скандалните снимките са правени с „iPhone 6“. Това показа проверка на Фрог на метаданните на публикуваните кадри в „Афера“.  На някои от фотосите се вижда и датата на която вероятно са направени. 

Снимка, на която се вижда, че в чекмеджето има кюлчета със злато е маркирана с дата на създаване - 3/9/2014 в 1:29 часа.  Друг от кадрите обаче е от 1/4/2019 в 4:25 часа след обяд. Снимката, на която се вижда, че Борисов спи е озаглавена „Bace_nanka“.  Тя е заснета в 6:14 сутринта също с „iPhone“.

.

На други от снимките метаданните са изтрити преди да бъдат изпратени, което навежда на мисълта, че не са от един и същи източник, а снимащите са повече от един. Това се потвърждава и от различните чаршафи върху спалнята, както и от различното съдържание на чекмеджето в нощното шкафче, което е основен фокус на кадрите.

Фрог Нюз

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ И ВИДЕА ПО ТЕМАТА:

Сашо Диков: Борисов ще рухне за дни. Мая Манолова ако бе станала кмет на София, нещата щяха да почнат да падат!

Борисов ли говори в скандалния запис? Прокуратурата се самосезира да провери

Васил Божков: 67 млн. съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, чрез посочени от него лица само за последните 3 години

Васил Божков: Три въпроса към Б.Б. Да се посъветва и с Vladi.G.

Гражданско сдружение дава Борисов на Кьовеши и ЕК за изтеклия аудиозапис

Фейсбук: "Къде Борисов е казал милите думи за кърджалийската дама, че да му ги монтират"

„БИВОЛЪ“: Ваньо Танов почина внезапно като Мишо Бирата

„АТАКА“Кой и какво усмърти Мишо Бирата

Преди да умре, Ева Михова тайно разследвала смъртта на Мишо Бирата!

Мишо Бирата покосен от инфаркт или убит (ОБЗОР)

 

Запис Борисов – Танов: Обещал съм на Мишо Бирата да не го закачат… Прибирай митничарите оттам…

 


128306