Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Безобразно! >> "Цек...
Безобразно! >>

Безобразно! >> "Цеките" от Efbet собственици на купища имоти за десетки милиони в България и чужбинаСобствениците на Ефбет Стефан Найденов – Цеката и синовете му Боян и Цветомир Найденови живеят като истински крез-ове, макар и да се правят на скромни жители на столицата. Жителите на кв. Лозенец в София например отдавна се шегуват, че много скоро махалата ще бъде прекръстена „Цекин дол“. Освен десетките казина, които тримата са отворили на всеки ъгъл в квартала, централния офис на Ефбет е именно на бул. „Джеймс Баучер“ в Лозенец. Сградата е нова и ултра модерна, а пред нея винаги има спрени куп луксозни лимозини, с които из града претенциозно шетат Боян и Цветомир Найденови. И двамата братя имат огромна охрана, като според запознати, само разходите по нея надхвърля сумата от 50 000 лева месечно.

Старият Цека, Стефан Найденов, също живее в Лозенец и обича да пие кафето си в малко заведение на ул. „Златовръх“. По надолу от него, пак на „Златовръх“, се намира и луксозната кооперация в която той и сина му Боян обитават огромни апартаменти.

 

„ЦЕКИТЕ“ ОТ EFBET СОБСТВЕНИЦИ НА КУПИЩА ИМОТИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА

Кооперацията на ул. “Златовръх” в Лозенец

Сградата е нова и се намира точно до чуждо посолство, което гледа срещу близкия парк. Според запознати жилищата там вървят по 3000 евро за квадратен метър, а двата апартамента на баровците от Ефбет са на приблизителна стойност 4 милиона лева.
Цветомир Найденов пък оказа поредният крупен фен на строителна фирма „Артекс“.

 

„ЦЕКИТЕ“ ОТ EFBET СОБСТВЕНИЦИ НА КУПИЩА ИМОТИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА

Сграда “Диамант” на “Артекс” до Дианабад в София

Новата сграда на „Артекс“, в която живее изпълнителния директор на Ефбет, се нарича „Диамант“ и е едно от последните „бижута“ на строителната фирма. Стъкленото чудо се намира само на метри от басейн „Дианабад“ и на по-малко от 100 метра от горния край на парка. Според експери по недвижими имоти цената на апартамента на Цветомир надвишава сумата от 3 милион лева, тъй като цените там са по 5 000 евро на кв.м.


„ЦЕКИТЕ“ ОТ EFBET СОБСТВЕНИЦИ НА КУПИЩА ИМОТИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ В БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА

Офис на Ефбет на бул. “Джеймс Баучер” в Лозенец

В същото време запознати твърдят, че Цветомир отдавна има любовница в Милано, Италия, която освен, че често посещава, собственикът на Ефбет също така и финансирал различните й прищевки. Една такава прищевка било и супер луксозно жилище в центъра на италианския град, което Цветомир купил за красавицата. Клюката твърди още, че в разгара на любовта им Цветомир хвърлял по възлюбената си по 1 милион лева месечно за да угажда на все по-лудите й капризи.

Близки до тримата собственици на Ефбет твърдят, че освен в Италия, баровците имат собствени къщи в Гърция и Румъния.
Наскоро двамата братя дори инвестирали и в имот на шикозен карибски остров, където най-вероятно редовно изнасят изпратените от скритата си хазартна дейност пари.*Заглавието е променено от редакцията

Източник: www.afera.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

 

Искате шофьорска книжка без курс и листовки? Няма проблем: 1600 лева и е ваша (ОБНОВЕН)

България на трагедиите: Виновни – няма, Държава – няма!

Тебе ти е ред, кмете..., имаш пълна чаша с мед!

Личните карти - новата-стара далавера за милиони

Вълчо е невинен! Татко му е свой..., а и избяга!

Милиарди за пътища - стотици загиват по тях

Турски корнишон. Директно от управляващите!

Внимание! Милицията идва!116760