Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Безскрупулни...!>> Ц...
Безскрупулни...!>> Цветанов се върна в парламента като консултант на ГЕРБ

Безскрупулни...!>> Цветанов се върна в парламента като консултант на ГЕРБЗаместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се върна в парламента. Цветанов е записан като сътрудник на парламентарната група, която доскоро ръководеше.

Проверка в регистъра на Народното събрание показва, че Цветанов е привлечен като консултант на групата в област "заместник-председател на ПП ГЕРБ". Списъкът на сътрудниците на парламентарната група допълват още 8 души. Сред тях е медийният съветник на премиера Борисов - Севдалина Арнаудова, както и областният координатор на партията в София Цветомир Паунов.

 

Сред сътрудниците на БСП личат имената на Кирил Добрев, който също подаде оставка като депутат. Забелязва се и ген. Бриго Аспарухов - член на Изпълнителното бюро на социалистите. Сътрудник е и Деница Златева.

 

В компанията на бившите народни представители с договор за сътрудници в НС са Юнал Лютфи и Янко Янков от ДПС.

 

Интерес предизвикват и сътрудниците на "Воля". Посочен е бившият директор на пресцентъра на кабинета "Сакскобургготски" Цветелина Узунова. В същата група е и Цветелин Кънчев - председател на "Евророма", който консултира Марешки и хората му по "вероизповеданията"

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/


95776