Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Битите момчета на ко...
Битите момчета на конференцията на ГЕРБ в Студио Хъ: Биха ни пред погледа на Борисов и елита на партията

Битите момчета на конференцията на ГЕРБ в Студио Хъ: Биха ни пред погледа на Борисов и елита на партиятаПритеснително е не, че нас ни биха, а това че ни биха пред погледите на министър-председателя, председателя на Народното събрание и целият елит на ГЕРБ и никой от тях не реагира. Това което се случи с нас не е някъде в страни на сградата, а пред безучастните им поглди.

Това разказаха в предаването „Студио Х“  по телевизия 7/8  Красимир Петров и Нестор Арсенов - две от момчетата, които бяха бити от симпатизанти на ГЕРБ по време на конференцията на партията в „София Тех Парк“ миналата седмица.

 

Припомняме, че речта на Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ беше прекъсната от млад мъж, който извика: ”Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п*ки”. Той извика още няколко подобни фрази, след което бе изведен от здрави мъже с маски на лицата. Командваше ги пиарът на ГЕРБ Никола Николов. Малко по-късно стана ясно, че младежът е Несто Асенов. Той каза пред журналисти, че е завършил астрофизика в Мюнхен, а сега се готви за докторантура. Обясни, че не е псувал, а само е цитирал думи на премиера и не разбира защо симпатизантите на ГЕРБ са реагирали така.

 

Красимир Петров и Нестор Арсенов  разказаха тази вечер, че пропускателният режим на конференцията е бил изключително слаб.  Нещо, което те самите не са очаквали и реално са били допуснати без никакви пречки на конференцията, зад огражденията, защото са ги възприели като работещи в сградата. По думите им побоите над хората, които се случиха там и агресията срещу журналисти показват каква е харизмата на министър председателя Бойко Борисов и на неговата партия. Това, че никой не е реагирал на факта, че тях ги бият пред погледите на толкова много хора, също е показателно за членовете и симпатизантите на партията.

 

„Всички трябва да се вдигнем и този конкретно прост премиер и всички да ги изритаме. Като хвана крадец у нас се разправям с него и не се притеснявам, че ще дойде по-голям престъпник. Много се радвам, че той се заинати, за да може да бъде толкова категорично изчегъркан от мястото си.", каза Красимир Петров.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

 

 

Източник:  https://sedemosmi.tv/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Чувате ли стъпките им? Да вървим заедно!

Сбогом, мутронеандерталецо! Краят на сопите

Моята социология показва друго

Медии плюят протестите и лазят пред властта, както някога по Хаджията и Караджата и султана

Хора от ГЕРБ, Томиславе, вие деца и достойнство нямате ли?!


133044