Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Близък до властите а...
Близък до властите анализатор >> Първан Симеонов: След оставката на Порожанов ДПС ще поиска нова управленска формула

Близък до властите анализатор >> Първан Симеонов: След оставката на Порожанов ДПС ще поиска нова управленска формулаПърван Симеонов от ”Галъп интернешънъл” прогнозира, че след оставката на Румен Порожанов ДПС може да стане по-настойчиво в исканията за нова управленска формула. Но това едва ли ще се реализира, допълни той.

"До края на кампанията Борисов ще дава мило и драго, за да спечели тези избори. Ще гледа обаче да не повтаря и грешката от 2016 година като декларира, че независимо от резултата, той ще остане премиер", заяви Симеонов пред БНР.

 

Според него Бойко Борисов този път посегна на министър, който не смята само за свой, а за съсобственост. По думите му предстои да се види дали ще има проблем за ГЕРБ след оставката на Румен Порожанов.

 

"Новото е, че това бе министър, който се свързва с предполагаемо топлите отношения между ГЕРБ и ДПС.", смята социологът.

 

Борисов отдавна е доказал, че чрез оставките успява да тушира напрежението, допълни Симеонов. Той отбеляза и факта, че БСП най-накрая ясно е заявила: "Задкулисието ли държи Борисов, че не маха министъра?"

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Т@к и вести от Бойко Борисов! Вместо отдавна да е клиент на прокуратурата, пак я правят министър

Оставка и арест! Нула лева върнати от къщи за гости! Нула декларации за конфликт на интереси! Ето как през две близки дами до Порожанов минават 150 проекта! Нула контрол от Порожанов и Десислава Танева!

ОСТАВКА – Анблок! >> Данъкоплатците ще покрият сметката за далаверите с къщите с гости

Порожанов – човек на КОЙ и ТОЙ! Да чакаме ли да му подадат оставката...!?


99441