Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Бойко избяга!... В д...
Бойко избяга!... В друг свят! (ОБНОВЕН)

Бойко избяга!... В друг свят! (ОБНОВЕН)Позиция на доц. Бояна Бончева-Хачикян - гр. Шумен 

Информационен сайт на Движение „ДНЕС“

Къде е Бойко Борсов? Ами избяга! Далече – в Абу Даби. Докато недоволство страната ври и кипи, майките и народът се готвят за протест, а гангренясалото му управление се сгромолясва с всеки изминал ден!

Както се случва обикновено в напечени моменти премиерът-ВОЖД на страната ни  се втурва по международни дела и се намира в някоя далечна точка на света.

И както се случва обикновено от някоя далечна точка долитат чрез правителствените медии, оди, епоси и дитирамби за неговото прелестно величие.

Казано на обикновен език - Бойко пак избяга. От народното недоволство, от опозорения Валери Симеонов, от собственото си корумпирано правителство, избяга от собствената си отговорност. Абе хора, избяга от себе си, разбирате ли това!

Сигурно не един и двама ще кажат, че тези срещи, пътувания и ангажименти на Борисов са планирани предварително, ще кажат, че Бойко е с тежка и отговорна международна програма..., че едва ли не светът лежи на плещите му...! На мнозинството от нас обаче ни се струва, че това Борисово дезертьорство е меко казано неуместно точно в този момент, когато хората въстават срещу поредното унижение и нацистко поведение на неговия вицепремиер, въстават срещу властта!

И баш сега, ТОЙ - Бойко Борисов гордо и напъчено обикаля континентите?! 

 

 

Смешно ми се струва цял ден да слушаме как всички го знаят Бойко. Чак шейховете милиардери в Абу Даби му се прекланят...?! Интересно на кое - на простотията, или  на дебелашките му шеги?!? На кое? Или и на двете! А там  при тях наш Баце говори... за изкуствения интелект! И като се разходи из Емирството – тръгва... за Египет. Там нашият Премиер щял да изпълни европейска мисия! Ще говори за бежанците. Няма кой друг достоен да затвори цикъла с бежанците. Даже Меркел не може. Никой друг, само Бойко Борисов.

Какво да се прави - овцата Валери и цялото въшлясало политическо стадо да се отърват от народния гняв както могат. Бойко Борисов го няма. Няма да е и на Дондуков 1, където в понеделник хиляди под прозорците му ще търсят отговорност и оставки. Сигурно усеща..., че не само Валери Симеонов трябва да си ходи! Усеща, че и неговият ред идва..., дойде. Защото народът вече скъсва договора и с него, скъсва с  неговото десетилетно диктаторско управление...

А може би все още само той горкият не го осъзнава, или пък всъщност може би като най-заслужил артист в нашата Родина - майсторски и добре се преструва...! Предстои да видим в понеделник!

 

Вижте още:

Да го направим... шеф на ООН?!* >> Борисов се среща днес с престолонаследника на Абу Даби

***************************************************************

 

Борисов бил добре известен и в Абу Даби (ВИДЕО, СНИМКИ) 

 

Домакинът му шейх Мохамед бин Зайед ал Нахаян поискал да посети България и се вълнувал от европредседателството ни

Престолонаследникът на Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ въоръжените сили на ОАЕ шейх Мохамед бин Зайед ал Нахаян знае много за България и лично за Бойко Борисов..И иска връзките между двете страни да се укрепват. Това съобщиха от правителствената пресслужба след срещата. шейха с българския премиер, който е на официално посещение в Обединените арабски емирства.

Мохамед бин Зайед ал Нахаян изразил и желание да посети България, допълниха от МС.

Премиерът Борисов благодарил за гостоприемството, поздравил шейха от името на българския народ и подчертал, че за него е чест да чуе българския химн в Абу Даби. 

Шейх Мохамед бин Зайед ал Нахаян проявил интерес към българското европредседателство на Съвета на ЕС тази година и неговия приоритет - подкрепата за евроинтеграцията на Западните Балкани. Борисов казал по време на срещата, че България и ОАЕ имат общи стратегически интереси в икономиката, земеделието, строителството, развитието на технологиите и военната промишленост. Борисов казал още, че Балканските страни са етнически разнообразни, но България е пример за етническа толерантност.

Шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян е попитал премиера Борисов за транспортните коридори, които България договаря със съседните държави.

Българският министър-председател му разказал за предстоящата среща на Съвета за сътрудничество на високо равнище между България, Румъния, Сърбия и Гърция на 2 ноември във Варна. Борисов посочил и благоприятния бизнес климат, който има в България.

Борисов информирал шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян, че България желае да участва в Световното универсално изложение ЕХРО 2020 в Дубай.

"С престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ въоръжените сили на Обединените арабски емирства шейх Мохамед бин Зайед Ал-Нахаян обсъдихме възможностите за активизиране на двустранното сътрудничество. Вече са направени реални стъпки в тази посока – както с откриването на посолства на България и на ОАЕ съответно в Абу Даби и в София в началото на годината, така и с настоящото ми посещение, което е първа визита на това равнище в историята на двустранните отношения на страната ни с ОАЕ. По време на срещата акцентирах върху развитието на търговско-икономическите връзки и инвестициите, както и върху изграждането на ефективно партньорство между двете страни в областта на сигурността", написа Борисов в профила си във фейсбук.

По-късно в Абу Даби Борисов разговаря и със заместник министър-председателя и министър на вътрешните работи на ОАЕ шейх Сайф бин Зайед Ал Нахаян, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

"В интерес на България и на Обединените арабски емирства е двете страни да изградят ефективно партньорство в стратегически важни области, сред които сигурността и борбата с тероризма", е заявил Борисов по време на разговора

Той изразил удовлетворение от наличието на взаимна политическа воля за активизиране на двустранното сътрудничество. Той изтъкнал значението на обмена на информация и опит в борбата срещу престъпността и контрабандата. Според българския министър-председател би било добре да се развие сътрудничеството между службите на двете страни.

Той определил като положително постигнатото взаимно признаване на свидетелства за управление на МПС. Влизането в сила през юли на Меморандума, който урежда този въпрос, е бил дългоочаквано събитие за съгражданите ни в ОАЕ, казал Борисов. С него отпадна необходимостта те повторно да посещават шофьорски курсове и да полагат изпити във федералната монархия, уточнил премиерът..

.
Източник: http://clubz.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

23 000 души с интерес към протеста на майките за свалянето на Валери Симеонов! Движение "ДНЕС“ призова: В понеделник, 12:30 ч. всички пред МС: О-С-Т-А-В-К-А!!!*

Движение „ДНЕС“: Понеделник,12.30 ч. всички пред МС! 
О-С-Т-А-В-К-А!!!

Носете храна и топли дрехи: Протестът срещу Симеонов ще продължи до оставката му

Движение "ДНЕС“ призова: В понеделник, 12:30 ч. всички пред МС: О-С-Т-А-В-К-А!!!* >> 23 000 души с интерес към протеста на майките за свалянето на Валери Симеонов

ОСТАВКА! Няма нужда от разяснения и превод! Просто - ВСИЧКИ ВЪН! (ОБНОВЕН)

Слави Трифонов: В нормална държава Борисов щеше да поиска оставката на Симеонов, ако не го направи, значи е като него!

Гражданско движение "ДНЕС" и 150 организации настояват за незабавна оставка на Валери Симеонов

Край! Махайте се! Вие сте срам!

НОВИНАТА НА ДЕНЯ:

Идиот! Вън! ОСТАВКА!

Оставка!* >> Симеонов за майките: "група кресливи жени", спекулират с "уж болните си дец

Майките окупираха парламента. Търсят Валери Симеонов

Система, зачената в грях

Борисов, народът къса договора с теб! Ако не вземеш главата на Симеонов и... ти върви с него! (ОБНОВЕН)

Бойко Борисов заминава на работни посещения в Израел и Палестина..

Бойко Борисов заминава на посещение в Китай

България | Борисов заминава на посещение в Лондон по покана на ...

Международникът, който заряза България* >> Борисов: Усилията ни за приобщаването на Западните Балкани трябва да продължат

"Големият" международник в роля* >> Борисов: На Балканите ще си направим газопроводи, централи, да нямат интерес пак да хвърлят бомби

Международникът, който забрави за България* >> Борисов поиска от Путин съдействие за "Западните Балкани"

Снимки и... пози. ВИЖТЕ >> Първа среща между Борисов и Тръмп продължи точно 3 секунди

Банкянско парвеню! Може ли толкоз път да бие и да го щракнат в г@з

 

 

 

 


79277