Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов, народът къс...
Борисов, народът къса договора с теб! Ако не вземеш главата на Симеонов и... ти върви с него! (ОБНОВЕН)

Борисов, народът къса договора с теб! Ако не вземеш главата на Симеонов и... ти върви с него! (ОБНОВЕН)Автор Калина Михайлова - майка на 3 деца - София, ж.к. "Люлин" 

 

Премиерът Бойко Борисов отказа да обсъжда искането на майките за оставка на Валери Симеонов, защото... си имал договор с "патриотите". 

Г-н Борисов, значи ли това, че като има договор вицепремиерът на България може да прави и говори каквото си иска? И значи ли това, че всички вие, които ръководите държавата можете да се държите вечно неадекватно и винаги нагло? Да ни превръщате в свои жертви. Да се държите нечовешки! Грозно е, много е грозно. А и не ви е срам!

Г-н Борисов, а вие нямате ли договор с избирателите? Не сте ли отговорен пред нас?! Не трябва ли да защитавате правата и достойнството на хората, които са ви дали властта и от която сърбате ненаситно?

Валери Симеонов отдавна трябваше да си е отишъл там, откъдето е дошъл – Долни чифлик. Заради всичко! И най-вече, заради нас - майките и децата ни.  Той се провали многократно, и то не само с езика си! С всичко.

Г-н Борисов, провалихте се и вие – също многократно! Случващото се в България, животът на всички ни го доказва! От едната страна сме ние милионите, които живеем в комплексите, от другата страна сте вие милиардерите от Бояна, Банкя и Драгалевци...

Най-страшно е, че вие отказвате панически да поемете своята отговорност. Да застанете като мъж, като държавник пред нас майките и болни деца, и да кажете защо месеци наред ни будалкахте и лъгахте, лъгахте... долно?! Да се изправите открито пред народа си и да откъснете главата на Валери Симеонов, който се държи и като нацист. 

О, да! Забравих. Имате договор с него! Той крепи вас, а вие – него! Крепите се взаимно. За да ни дерете и довършвата бавно! За да оцелява вашата безкрупулна власт! Заради всичко това, вие упражнявате чист геноцид спрямо нас - вашия народ!

Ако Валери Симеонов е политически идиот, то вие г-н Борисов сте... и страхливец. И единственото, което ви интересува е вашата еднолична и диктаторска власт, която упражнявате спрямо нас вече толкова години.

Не се посвенихте и под фустата на Корнелия да се скриете. Само че този път сте безпомощен. Жалък. И все повече българи го разбираме.

Безочливостта на Валери Симеонов е тотална. Вашата също. И сякаш този палячо облечен от вас във власт се чувства длъжен да ни я натрапва. Още и още, и още! Лудостта няма край! 

Ако някой заблуден чакаше извинение от Валери Симеонов, ако някой си е мислил, че у него нейде там се таи човечност и отговорност - да забрави. Симеонов драсна клечката и подпали и себе си, и вас  Борисов, и правителството, и Държавата. Това беше капакът. На вашето безумно управление, на вашата скандална и лъжлива, дълбоко порочна коалиция.

Знам, че иcтината боли, но не се отказвам от нито една своя дума“.Тези думи на Валери Симеонов имат само една възможна реплика – ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

Този път оставката на Валери Симеонов я искат не само най-слабите в тази държава - майките и нашите „уж болни деца“. Иска я народът! Искаме я всички! Ще поискаме в скоро време и вашата!

В понеделник в 12.30 пред МС ще хвърчат глави. Защото вече не се търпи. Наглостта ви не се търпи! Отвратителни сте ! Не го ли разбирате?

Ние, българите скъсваме договора с вас...

И всички си отивайте!

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:  

Слави Трифонов: В нормална държава Борисов щеше да поиска оставката на Симеонов, ако не го направи, значи е като него!

Корнелия Нинова към Бойко Борисов: Ако не поискате оставката на Валери Сименов, значи сте съгласен с него

ОСТАВКА!* >> Оставка и съд за WC-премиера

Майките искат оставката на Валери Симеонов 

Отново няма!* >> Деница Сачева: Все още няма достатъчно специалисти за приобщаване на деца с увреждания 

НОВИНАТА НА ДЕНЯ:

Брутализмът на Симеонов и властта задминаха дъното! ВИЖТЕ ТУК всичко по темата >>

Идиот! Вън! ОСТАВКА!

Оставка!* >> Симеонов за майките: "група кресливи жени", спекулират с "уж болните си дец

Майките окупираха парламента. Търсят Валери Симеонов

Система, зачената в грях

"Системата ни убива": Ще ви изненадваме, докато Бойко Борисов не изпълни мъжката си дума

Гневните майки: "Борисов, ще ни гледаш ли децата, докато ние ти вършим работата"

Майките на деца с увреждания нощуваха на "Дондуков" пред МС

Блокада на бул. „Дондуков”: Палатките на майките на деца с увреждания остават

Майките на деца с увреждания опънаха палатки пред Минестерски съвет

Майките гневни: "Споразумение няма! Не може да чакаме да се наиграете! Безобразни сте! Довечера на протест!"

"Системата ни убива ": Властта цинично и нагло се подиграва с децата ни! Позор! Няма да чакаме поредната лъжа!

"Системата УБИВА всички": 10 октомври - сряда, 17:30 ч. Протест пред Министерски съвет! Да потърсим отговорност от Бойко Борисов!

Протестът на майките на деца с увреждания се мести под прозорците на Борисов

Майка на дете с увреждания: Борисов да застане като мъж срещу нас


79164