Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов неадекватно ...
Борисов неадекватно бесен и нагъл, спасява себе си и властта: Те ще ми говорят за апартаменти...!

Борисов неадекватно бесен и нагъл, спасява себе си и властта: Те ще ми говорят за апартаменти...!Кой живееше в най-хубавите апартаменти тогава - на Позитано, на Оборище, в центъра? Те ще говорят сега за апартаменти. А ние в село Банкя си карахме Жигулитата и им гледахме Мерцедесите, ядоса се Борисов.

Искам да благодаря на всички присъстващи тук. В момента се намираме на гости в Европарламента, на гости сме на г-н Антонио Таяни, но вече има пространство наречено "Атанас Буров". Първият български политик, който е удостоен с такава чест. 

Това каза премиерът Бойко Борисов в сградата на европарламента в Брюскел по време на официалната церемония по откриването на бюст на Атанас Буров, предаде репортер на Novini.bg.

"Атанас Буров е казал, че трябва да бъдем приятели с всички, включително и с СССР, но първи е прозрял, че бъдещето на България е свързано с Европа. За съжаление противопоставянето в България продължава. Тези, които избиха цвета на нацията след 1944 година, ги няма днес. Напротив. Техните деца и внуци напъват да дойдат тук като троянски коне.

Не искам да си разваляме настроението, но искам да се знае какво означава да се живее в страх. Попитайте наследниците на Буров какво е страх, истински страх. Да не можеш да говориш, да дойдат да ти вземат всичко без съд и присъда.

А какво става сега? Децата и внуците на убийците на Буров ще ми говорят за лиспа на медийна свобода, когато са обградени от 100 камери и могат да си говорят каквото си искат. Наследниците на Буров ще ви обяснат какво значи страх. Него са го наричали буржоа. А червената буржоа след 1944 година какво правеше?

Кой живееше в най-хубавите апартаменти тогава - на Позитано, на Оборище, в центъра? Те ще говорят сега за апартаменти. А ние в село Банкя си карахме Жигулитата и им гледахме Мерцедесите", ядоса се Борисов. 

"Стига. Не искам да развалям този хубав празник днес. Още веднъж искам да благодаря на всички тук", завърши премиерът.

ВИДЕО

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

ГРОЗНО ОМАЗВАНЕ! >> След Цецо, Цецка и Рашидов, и кумицата на Цветанов - зам.-министърът на спорта Ваня Колева с апартамент в тузарския блок на ул.„Латинка“!

Андрей Райчев: Покупката на Цветанов „мирише“ отвсякъде, явно си мисли, че ще управлява вечно

Цени на апартаменти от „Артекс“. За атеисти и простосмъртни. 28 млн. кредит за „Артекс“, в същия ден Левон Хампарцумян и той с апартамент!

Дружинката на ГЕРБ..., оляхте се брутално! И цял ведомствен блок си купихте..., като ЦК на БКП

Енергиен псалм за новодомци

Паническа защита >> Менда Стоянова към Хекимян: Разговорът за имотите на колегите ми е несериозен! Питайте за Йончева!

Цецо, Цецка, Вежди – новата номенклатура осъществи соц-идеала с апартаментите


93622