Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Борисов по Фройд: Не пожелавай жената на „ближния си“ Радев, че тогава и Божков ще ти се види цвете!

Борисов по Фройд: Не пожелавай жената на „ближния си“ Радев, че тогава и Божков ще ти се види цвете!Бойко Брисов към президента Румен Радев:

„Не пожелавай жената на ближния, защото може да стане твоя. Не пожелавай властта, защото ще стане твоя! И тогава да видиш какво ше те праиме!“

Какво откриваме в този умопомрачителен ход на Боковата мисъл, която уж трябва да мине като „цитат“ от Библията, цитат, който иначе го няма никъде в Свещената книга?

Тук подсъзнанието работи изцяло по Фройд.

Страхът от разкриването на аферата с момата от Барселона избива и е нъпахан във фразата „не пожелавай жената на ближния си“.

Какво иска да ни каже Борисов? Че Радев може да получи „жената на ближния си“ от Барселона, или тъкмо обратното заиграване на подсъзнанието по Фройд – че Борисов трябва да внимава да не вземе да получи „жената на ближния си“ Радев?!

Неведоми са пътищата на Боковото подсъзнание.

Ако задълбаем малко по надълбоко в Боковите дебри на подсъзнанието, бихме открили дори страхът избил по Фройд, да не би да пожелае и жената на „ближния си“ Васил Божков. Там положението вече ще е страшно.

По мисловния почин на Борисов, който манипулативно обръща всеки упрек към него и Хунтата му, стоварвайки ги върху главите на упрекващите го, бихме направили следния извод по Фройд:

„Борисов, не пожелавай жената на „ближния си“ Радев, че тогава вече и Божков ще ти се види цвете!“

И тогава кво ше те праим – знам!

Автор: Веселина Томова, Аfera.bg

 


123152