Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Борисов с първи коме...
Борисов с първи коментар за бруталното убийство на млада журналистка Виктория, което потресе Русе

Борисов с първи коментар за бруталното убийство на млада журналистка Виктория, което потресе РусеУбеден съм, че прокурорите в Русе ще разкрият това убийство. Въпрос на време е това да стане. Това заяви по време на Националното съвещание на МВР министър-председателят Бойко Борисов.

 

„Убеден съм, че ще го изкарат. Най-добрите криминалисти сме пратили там, нека да не ги притискаме. Получено е голямо количество ДНК. Убеден съм!”, отсече премиерът.

 

„Сменихме толкова коли, махаме лимитите и продължаваме да говорим, че има села, в които говорим, че полицейското присъствие е малко. Мотори, джипове, коли... 68% от парите, които Европа даде за границите, сме ги усвоили, 150 млн. лв. повече за заплати

Не може областните дирекции да не знаят какво се продава по магазините. Пивоварна след  пивоварна, завод след завод – това отива и се реализира в магазинната мрежа”, заяви Борисов.

 

„Тези тонове спирт, които БОП, ДАНС и прокурорите реализираха, са стигнали до тези магазинчета. Направили ли сте го досега и ако не сте – защо, „Икономическа полиция”. Толкова елементарно ще ги изловите. Явно ще ви е работа и с това да се занимаете. И който не иска да се занимае с това, ще му е време да си отрива”, закани се премиерът.

 

Трябва да се вложат максимални усилия. И трябва да се пресече! 

 

Източник: https://www.blitz.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Илиан Василев във Фейсбук: Властта премина към премахване на опонентите си

МВР работи по всички версии за убийството на журналистката от Русе

Полицаи за убитата журналистка: Не помним друго толкова брутално престъпление в Русе

В уж „спокойна и сигурна“ България* >> Жестоко убийство на 30-годишна бизнесдама в Русе, жертвата била изнасилена, душена и обезобразена (СНИМКА)

Кой лъже за размерите на престъпността - МВР или прокуратурата?

Тебе ти е ред, кмете..., имаш пълна чаша с мед!

Вълчо е невинен! Татко му е свой..., а и избяга!

Затворници на свобода – бели кахъри в черни дни


78162