Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов самотен на ф...
Борисов самотен на фона на джипка, елхи и сняг: Има ли по-опитен от мен?

Борисов самотен на фона на джипка, елхи и сняг: Има ли по-опитен от мен?Бойко Борисов не изневери на себе си и направи коментар на изборните резултати към момента там, където сме свикнали да го виждаме - във Facebook. Под снега и на фона на джипката, лидерът на ГЕРБ призова за мир, цитира девиза ”Съединението прави силата”, нарече останалите неопитни, изтъкна се като най-голям познавач на европейските и световни институции и се извини на медиите.

 

"Разбирам огромното самочувствие на тези, които искаха да говорят от името на народа. Но ако имаш 4-5-9 процента, доста смешно е да говориш от името на народа. След няколко дни ще благодарим на целия суверен. Имаше доста прилична избирателна активност. ЗА мен е добре да има голямо представителство в парламента", отсече Борисов и допълни:

 

"Чувам изказвания. И без петел ще съмне. И без Борисов, и без ГЕРБ, и без вас. Имате ли по-опитен от мен? С по-голяма международна подкрепа? Някой, който се е справил с три кризи", изтъкна се Борисов.

 

"Нека бъдем по-смирени", призова лидерът на ГЕРБ и продължи:

 

"Нека не се чудим кой с кого може и не може. Познавам много по-добре Европа и света как работят като институции. Предстоят най-важните месеци тази година, докато влезе в сила планът за възстановяване. Никога не съм казвал, че сме идеални. Знам каква отговорност нося... Омръзна ми да я нося сам. Знаете ли, мили мои, колко ми е лесно да ви гледам сеира? Има много да се учите...", коментира още Борисов.

 

"Вместо да се дрънкаме кой е по-велик, нека да помислим тази година дали можем да сме толкова консолидирани.. светът ни гледа, Европа ни гледа. Ако няма стабилна политическа обстановка тука нищо няма да се получи с фондове, зелена сделка... Тези с по 4-5-9% искали да правят нещо анти-Борисов. Чудесно, направете го. Но спомнете си какво направиха "Орешарски".

 

"Станахте депутати. НАли това беше зора от лятото? Искахте преврат, обяснявахте, че хората не ни искат. Ето. Видяхте. Най-мирната, евтината кампания проведохме ние. Извиняваме се на медиите че използвахме този начин на разговор, защото това не е добра практика...", посочи Борисов и за пръв път адресира проблемът с липсата на журналисти покрай него.

 

"Предлагам мир. Да сложим експертите, да поемем отговорност и да направим за България максимални усилия да излезем от пандемията. Да тръгнем нагоре. ова ми е предложението. Порадвайте се, после помислете - кое е стабилно и кое не. Нали уж “Съединението прави силата”? Айде да видим можем ли да се обединим в името на държавата”, завърши Борисов.Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

,АФЕРА": След серия записи и снимки! >> Нов убийствен запис на Борисов с шефа на КС „братиньо“ Борис Велчев!

Слави: Този запис е омерзителен. Просташки. Невъобразим. Неприемлив. Отвратителен.

НОВИ СКАНДАЛНИ ЗАПИСИ НА БОРИСОВ! С икономическия министър Караниколов за президента: „Трябва да му се подиграваме, да изглежда смешен! Това искам да го чуя във вечерните новини!...”

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

E-vestnik: Пълна стенограма на новия запис с Борисов + аудио и бележки за събитията от април 2019 г.


147825