Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Борисов свири сбор н...
Борисов свири сбор на актива на ГЕРБ, Протестна мрежа организира тържествено посрещане

Борисов свири сбор на актива на ГЕРБ, Протестна мрежа организира тържествено посрещанеОколо 4000 активисти на ГЕРБ от цялата страна се очаква да пристигнат днес в София за партийна сбирка в София Тех Парк. Привикани са всички общински съветници, кметове, местни координатори и депутати, за да чуят какво ще им каже лидерът на партията Бойко Борисов.

Указанията към партийните функционери от близо и далеч са всички да пътуват с коли, като пристигането е по график. Първите активисти трябва да пристигнат още в 9 часа сутринта - три часа преди събитието.

Борисов ще държи реч пред актива. Очаква се в нея той да анализира политическата обстановка и протестите в страната и да говори за планираните си ходове. Не се очаква той да подаде оставка, въпреки масовите протести срещу управлението, които продължават вече 28-и ден.

Събитието на ГЕРБ естествено привлече вниманието и на недоволните граждани. Протестна мрежа обяви в социалните мрежи Масова контра-конференция на ГЕРБ за оставка.

Ето и анонса за това мероприятие:

Призоваваме всички граждани да посетят с ентусиазъм извънредната национална конференция на ГЕРБ, която ще започне от 12:00 на 05.08.2020 в София Техпарк на Цариградско Шосе. На нея се очаква премиерът на Републиката да произнесе поредното похвално слово за себе си. Както обикновено, той ще акцентира на успехите си - пътищата, които строи, парите, които лично раздава, акъла, който щедро разлива на европейски форуми, по села и паланки и най-вече през гръб от джипката. Нашият премиер слънце ще засегне и актуалната тема със злите "тулупи", които му пречат да довърши мандата и да направи всичко хубаво за хората. Ние трябва да напомним, че заслугите на Борисов са най-вече в угояването на светли личности като Пеевски, Доган, Ковачки, Вълка, Черепа и др. Да не забравяме, че нашият неземен премиер застана зад Гешев, този, който отбеляза епохални успехи най-вече срещу смядовските луканки и кокошкарите по селата, а нищожни проблеми като КТБ, Цветанов, Божков, Пеевски, някак си му бягат от полезрението.
ОСТАВКА! 

 

Източник: https://offnews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

В пълна мистерия и тайнство ГЕРБ свиква активисти от цялата страна в София Тех Парк, сряда от 12 ч.?!

Семеен разкол в крепост на ГЕРБ >> Синът на Спас Гърневски: Аз протестирам! Убеждавам баща си да се раздели с ГЕРБ /видео/

Да изчезнеш за 60 секунди: Или как Дариткова стана като Орешарски и позорно избяга от народната любов!

Политическите жандарми на ГЕРБ: Гърневски и Манев да са здрави, ще свалят Борисов преди протестите

Раздор в ГЕРБ: Марков и Харизанов с остри коментари един към друг

Късно е либе за китка... >> ГЕРБ щели да се проветряват преди изборите догодина

 

 

 


132504