Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Босия: Транспортният...
Босия: Транспортният министър лъже като дърт циганин! Къде живеем, българи?

Босия: Транспортният министър лъже като дърт циганин! Къде живеем, българи?Всъщност, той не е толкова дърт. Но лъже!

Първата лъжа е, че при срещата ни миналия понеделник съм показал документи само за годините 2013914 години. Това категорично не е вярно. Да не говорим, че документите, които имам са взети от неговото министерство.Т. нар. „Клиники4 се създадоха именно по негово време и ако продължава да се прави на разсеян ще го дам на съд!

И как така аз имам документите, а той, министърът ги няма? Кой от нас двамата, всъщност, е министър? Ако администрацията му не работи добре и не му дава необходимите документи или той не им обръща внимание. И в двата случая трябва незабавно да подед оставка поради некадърност или прикриване на тежки престъпления.

Лъжа № 2.

Той бил създал невъзможност да се продават книжки и изпити на неграмотници. и неумели водачи. Това правели кипърски и белгийски фирми. Само за това кипърското и особено белгийското правителство положително ще го наритат по мургавия гъз. Истината, че това го правят български банди, свързани с министерството му с фалшиви печати!

Трета лъжа!

ИА „АА“ не допускала купуването на изпити и книжки!

Много гнусна лъжа!

Сега няма да разкривам моите документи, но самият факт, че избитите и осакатените се увеличават, означава, че т. нар. „мерки“ или не се изпълняват, или са неефективни, или и двете.

Четвърта лъжа!

Че арестуваните през 2017 г. били възстановени, защото „нямали влязла в сила присъда“. Това е толкова гнусно и тъпо, че само изключително елементарен индивид с особено нисък интелектуален капацитет може да го измисли. Защо, тогава, директорът на ДАИ-София Кънчо Димитров беше дисциплинарно уволнен без изобщо да е даван на съд? Защо служителят Иво Кръстев беше уволняван ЧЕТИРИ ПЪТИ!!! без да е даван на съд?

Ще ви кажа.

Защото и двамата разкриха организираната от Москонски ОПГ! В резултат на което престъпниците бяха тихомълком възстановини, а разкрилите я бяха уволнявани.

И това ако не е наглост и мерзост!

Мога да изреждам още десетки лъжи и шикалкавения на криминално проявеното лице Московски, но и тези са достатъчни.

Самият факт, че негов заместник е Ангел Попов /Геле линейката/ е подсъдим и не е елиминиран в неплатен отпуск, докато мине делото е достатъчно показателен. А потресаващият факт, че пиян-залян уби собственото си четиригодишно дете в разрез с всички правила е достатъчно показателен, че незабавно трябва да бъде натирен като престъпник, убиец на невинни български граждани и детеубиец!

Къде живеем, българи?

Николай Колев – Босия

http://bosia.blog.bg/

Карикатура: Христо Комарницки

 

Източник: http://afera.bg/

 

Вижте и други материали по темата:

Раниха Босия, който гасне, жива верига пред парламента в негова подкрепа

Напрежение пред парламента, поддръжници на Босия във вериги

Напрежение пред парламента, поддръжници на Босия във вериги

Защо гладува Босия?!?

Денят на протестите приключи с Босия

И Стара Загора подкрепи гладната стачка на Босия

Правозащитникът Николай Колев-Босия пред сайта на "ДНЕС": Управляват ни криминално проявени хора

За кравата Пенка проглушихме света. За Босия – мълчание. Това общество не заслужава Босия. То заслужава крава – и в новините, и като съдба.

Ако има нещо по-тъжно от това, че пред очите ни умира човек, протестиращ срещу мафията, това е, че няма народ! Има рая, която не смее да гъкне!

Пиар* >> Ивайло Московски разговаря с Босия, покани го на среща

Как умират народите

Гаснещият Кольо Босия дава документи за корупция на депутати

Управляват ни хора, които не е трябвало да се раждат

"Родните" депутати* >> Замериха Чуколов с яйце, той псува каруцарски (ВИДЕО)

Трета седмица Босия с гладна стачка, иска оставката на Московски за „организирани престъпни групи“ от министъра!

 

 


68541