Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Буруджиева: София ве...
Буруджиева: София вече не е синя, пък и колко са софиянците сега в столицата

Буруджиева: София вече не е синя, пък и колко са софиянците сега в столицатаСофия вече не е синя както преди десетина години. Смениха се поколенията. Колко от днешните столичани са софиянци? Това каза политоложката Татяна Буруджиева.

Тя, заедно с колегата си Димитър Ганев, са единодушни, че Йорданка Фандъкова и Мая Манолова имат шанс да отидат на балотаж.

 

"Има двама кандидати с някакви шансове. При госпожа Фандъкова можем да бъдем по-уверени в подкрепата, защото тя е партиен кандидат, ясна е партията, която седи зад нея и колко гласове може да и осигури. Ясно е до какви електорални нива стига г-жа Фандъкова. Докато при госпожа Манолова, има шансовете, които са заявили социолозите и гражданите. Там въпросът е как ще се направи така, че с кампанията да се убедят хората да отидат и да гласуват. На Манолова ще ѝ е необходимо едно ветрило от гражданска подкрепа. Изборът е наистина граждански - хората трябва да отидат и да гласуват", коментира пред БНТ Буруджиева.

 

"Манолова и Фандъкова са едни от най-рейтинговите фигури - дори най-рейтинговите и от ляво, и от дясно. Това ми дава основание да смятам сигурно развитие - отиването на тези две кандидатури на балотаж. От тук нататък вече адски много неща зависят от самата кампания", смята политологът Димитър Ганев.

 

Източник: https://frognews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

София = ГЕРБ = Фандъкова = Тлъст провал! (ОБНОВЕН)

Нагъл грабеж на народна пара!* >> ВИП Секюрити взе охраната на пощите за 60 милиона лева (ОБНОВЕН)

Голямата далавера* >> МРРБ отчете санираните сгради, най-много завършени в Бургас

Искате шофьорска книжка без курс и листовки? Няма проблем: 1600 лева и е ваша (ОБНОВЕН)


112973