Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / България се надигна!...
България се надигна!* >> Хиляди във ВАРНА блокираха Аспаруховия мост

България се надигна!* >> Хиляди във ВАРНА блокираха Аспаруховия мостПоне 2000 души излязоха във втория ден на протести срещу властта във Варна. Те блокираха централния булевард "Мария Луиза" и се отправиха към Аспарухов мост. Движението по него бе спряно за 2 часа от гайди и ръченици.

Протестиращите издигнаха плакати, на които се обявяваха срещу властта. Основните искания бяха за поевтиняване на горивата, за премахване на новите данъци за старите коли, за намаляване на ДДС върху лекарствата и най-насъщните храни. Надписите бяха срещу социалното унищожение на България.

В протеста се включиха и майки на деца с увреждания с искане за оставката на Валери Симеонов. Протестиращите носиха камъни и издигнаха нова грамада на мястото, където се самозапали Пламен Горанов. Грамадата този път е срещу вицепремиера Симеонов.

На протеста се появиха и автомобили, в които се мъдреха специално командировани бригади от опозиционните партии.

 

Източник: https://www.24chasa.bg/ 

 

ВИЖТЕ ТУК ВИДЕО НА ЖИВО ОТ ПРОТЕСТА 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Перник въстана! > Оставка на правителството ! Против високите цени на горивата и скъпотията ! Искаме справедливост! ВИЖТЕ гневът на истинските българи!

Почна се! Перник на бунт: Борисов, спиш ли спокойно!

България се надигна! Масови протести и бунтове обхващат страната! Десетки градове и села се вдигат срещу властта, скъпотията и в подкрепа на майките! Скандират О-С-Т-А-В-К-А! ВИЖТЕ графика на протестите по градове>>

Днес, 10.11.2018 от 17,30 пред Министерски съвет! О-С-Т-А-В-К-А!

Протестите се разрастват* >> Добрич, Стара Загора, Бургас и Монтана започват от петък и ще продължат през уикенда

Пореден протест срещу скъпото гориво в Добрич* >> Зареждаха бензин за жълти стотинки

 

 


81119