Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / България се надигна!...
България се надигна!* >> МОНТАНА: Нови протести, ако гласът ни не бъде чут

България се надигна!* >> МОНТАНА: Нови протести, ако гласът ни не бъде чутОколо 300 шофьори протестираха в Монтана  срещу цените на горивата и данъците за автомобили


Около 300 шофьори от Монтана преминаха днес с автомобилите си в протестно шествие по улици в града и блокираха за кратко работата на няколко бензиностанции на различни вериги. Протестиращите издигнаха лозунги срещу цените на горивата и срещу намеренията за вдигане на данъка за автомобили.
Хора от протеста заявиха, че в момента цените на горивата в Северозападния регион, който официално е признат за най-бедния в Европейския съюз, са най-високите у нас. С вдигането на данъка за автомобили и на "Гражданска отговорност" много хора ще трябва да се откажат от своите коли, защото доходите няма да им позволят да ги поддържат, заявиха протестиращите. Те обявиха готовност за нови протести, ако "гласът им не бъде чут".
/ПП/


Източник: http://www.bta.bg/bg/

 

ВИЖТЕ ВИДЕО НА ЖИВО ОТ ПРОТЕСТА ТУК

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Перник въстана! > Оставка на правителството ! Против високите цени на горивата и скъпотията ! Искаме справедливост! ВИЖТЕ гневът на истинските българи!

Почна се! Перник на бунт: Борисов, спиш ли спокойно!

България се надигна! Масови протести и бунтове обхващат страната! Десетки градове и села се вдигат срещу властта, скъпотията и в подкрепа на майките! Скандират О-С-Т-А-В-К-А! ВИЖТЕ графика на протестите по градове>>

Днес, 10.11.2018 от 17,30 пред Министерски съвет! О-С-Т-А-В-К-А!

Протестите се разрастват* >> Добрич, Стара Загора, Бургас и Монтана започват от петък и ще продължат през уикенда

Пореден протест срещу скъпото гориво в Добрич* >> Зареждаха бензин за жълти стотинки

 81116