Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Чудни резултати от б...
Чудни резултати от безхаберно управление! » Така изглежда софийско кръстовище за милиони, пуснато преди месец

Чудни резултати от безхаберно управление! » Така изглежда софийско кръстовище за милиони, пуснато преди месецКръстовището при новата метростанция Красно село и ул. Житница беше цялостно ремонтирано в продължение на над 4 години. Въпреки че в него бяха налети милиони левове, този ключов транспортен възел, осигуряващ връзки между метрото, трамваите и автобусите, пешеходците са принудени газят в локви и кал и по тесни тротоари. След това се чудим защо софиянци избират личните си автомобили, вместо градския транспорт или ходенето пеша?

Ходенето в кишата и калта, покрила мизерните софийски улици, винаги е било отблъскващо предизвикателство. Затова и всички се надявахме, че след милиардите, инвестирани в града през последните години, качеството на градската среда най-накрая ще бъде осезаемо повишено. Вместо цялостни, съвременни и качествени решения, дори по чисто новите и изцяло реконструирани улици получаваме поредната доза безхаберие и мърлявщина, станали запазена марка на Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova и екипа ѝ.

Преди 2 месеца сигнализирахме за проблем на същото място. Тогава г-жа Фандъкова беше в кампания и се оправда, че “някой не го е огледал.” По всичко личи, че никой няма и да го огледа. След като ел. таблото в средата на тротоара на ул. Житница и паркоместата по Патриарха се оказаха “временни”, надяваме се, че няма и тук да се окаже, че “временно” е забравено и отводняването.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

"Спаси София" на Борис Бонев..., стана "Спаси ГЕРБ" на Бойко Борисов!

След като "Спаси София" измами софиянци >> ГЕРБ проправя пътя на Борис Бонев към зам.-председателския пост

Окончателно признание за "покупката" на "Спаси София" от ГЕРБ! >> Елен Герджиков: Борис Бонев трябва да стане зам.-председател на СОС

Договорки >> Столичният общински съвет избра още един зам.-председател

Оправдания! >> Бонев за Елен Герджиков: Имат мнозинство, независимо за кого съм гласувал

Столичната градоначалничка - 4-ти мандат кукла на конци...! Идва новото, различното...

Изборът на Борис Бонев - срам или лицемерие?

Бизнесът на общината

Малките в голямата игра за София

Патерицата на ГЕРБ >> Борис Бонев мълчи за избора си. Отказвал да участва в политически театър

"Спаси София" в услуга на ГЕРБ не регистрирайки съветническа листа >> В новия СОС Бонев, ВМРО и Атака свободни електрони


118238