Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Гражданите във фейсб...
Гражданите във фейсбук: Чуйте гнева ни! Станете! Гласувайте! Промяната е за всички!

Гражданите във фейсбук: Чуйте гнева ни! Станете! Гласувайте! Промяната е за всички!Позиция на Деляна Пехливанова

Информационен сайт "ДНЕС"

 

Може ли да бъде чуто мнението на един гражданин?! На човек, чието ежедневие е да се справя с непосилни сметки, да оцелява със скромната си заплата, която трябва да заслужи след многочасово висене в трафика, да плаща здравни осигуровки, и отново да плаща за всяка една здравна услуга, да...

 

ТОЗИ един гражданин като нас, написа няколко реда за поредния гаф на Столична община - резултат на едно некадърно и алчно управление.

 

Защото това, което споделя е гняв, отчаяние и пак гняв, защото ремонтите са безкрайни и нетърпими, защото… СТИГА ТОЛКОВА!

 

И всъщност, мнозинството от нас мислят по същия начин, но като че ли, им е по-удобно да не гласуват, а да си стоят на дивана и само да се оплакват… По-удобно е да пишеш статуси…, да мрънкаш…, да  критикуваш… Знаем, че неделя е ден за почивка, релакс и семеен обяд... Обичаме да ни е удобно и добре поне 1 път в седмицата... Но колко ще ви коства да отделите 30 минути от почивния  си ден, за да дадете своя глас, с който можете да промените едно съсипано  управление! 

 

Колко от вас ще разберат, че точно този един глас и то точно вашият глас, може да бъде решаващ за София… и за страната…!? 

 

Кой не иска да се промени управлението? 

 

Кой не иска да живее нормално?!?

 

Прочетете и да се замислим…

 

 

**************************************************************

 

„Търся връзка с щаба на Маяма. Искам да й подам опорка и готов казус да удари по главата Данчето като пример за малоумното им, нагло, безочливо, крадливо и некадърно управление на тоя град!

 

  • Откритото вчера кръстовище бул. "Борис III - Житница"!

 

  •  Ключова точка, която отвежда огромен поток хора от Владая и Княжево към центъра и друг поток хора - от Перник и Банкя към другия център. Хора, ежедневно пътуващи за работа.

 

  •  Ремонт, продължил 3 години и поставил в изключително извратено и измъчено положение не само живеещите в тези райони, но и всичкото това население, опитващо се да стигне на работа от-до, за да оцелее. С надеждата, че като изтърпи тия три години мъки, нещата ще блеснат и ще се отвори една прекрасна, разумна, полезна и удобна инфраструктура.

 

  • Абсолютно високомерно, нахално и самоуверено откриват това нещо 1 ден след изборите. Със самочувствието, че победата им е сигурна още на първи тур. По съвсем нормална логика и по малко по-сложната, но не толкова далеч от акъла ПР-логика,  биха могли да почакат поне балотажа. Ей така, от кумова срама. Една седмица не е от значение.

 

  • Резултат - на това измъчено кръстовище, където има много спирки на трамваи, рейсове, маршрутки и много пресичащи хора, защото все още не са измрели, НЯМА МАРКИРАНИ ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ И РАБОТЕЩИ СВЕТОФАРИ!

 

  • РЕЙСОВЕТЕ - които са множество линии и по двете трасета,ЩЕ СЕ ДВИЖАТ В ЛОКАЛНОТО ПЛАТНО!, защото в новопростроеното НЯМАЛО било място за тях!!

 

  • За пътуващите към центъра на Житница НЯМА ЛЯВ ЗАВОЙ. Т.е., за завиеш наляво към кв. Лагера, трябва да стигнеш до Пирогов и след това целия път наобратно. Т.е. да се пътува доживот, до краен предел на скъсване на нервите и пълно унищожение.

 

  • Сигурно има и още... Нека кажат и пишат жертвите на това безумие.

 

  • В тоя град май не е останал един жив инженер, пътен, някакъв.... Да дойдем ние филолозите да ви проектираме? Пиша с големи букви от Безпомощност и Гняв. Защото да си културен вече няма смисъл! 

 

 !!! Ходете пак да гласувате !!!"

 

Източник: Deliana Pehlivanova, Фейсбук

 

 

 

 

 


115981