Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Цветанов е невинен. Като поп Кръстьо под оградата. Защото тъпотата е чутовна, а честта кът. Невинен е, защото е алчен олигофрен /последното е по Домусчиев/

Цветанов е невинен. Като поп Кръстьо под оградата. Защото тъпотата е чутовна, а честта кът. Невинен е, защото е алчен олигофрен /последното е по Домусчиев/Добро утро. Считам, че Цветанов е жертва на постановка. 7 пъти му подхвърлят апартаменти, а това е крайно неприемливо.

След като почти половин България се изказа по темата с имотните въртележки на Цветан Цветанов, викам си, дай и аз да кажа какво мисля. А аз мисля, че Цветанов е жертва на престъпление. Той е невинен!

И аз също като моя фейсбук авер Емил Попов считам, че господин Цветанов е просто поредната жертва на долната бандитска среда в България. Среда на корупция и шаврантийство, на измами и проституция, на безхарактерност и лицемерие. Затова за мен няма никакво съмнение, че срещу г-н Цветанов бе организирано мръсно класическо активно мероприятие – тип милиционерска постановка. Най-вероятно от негов колега.

Защото пичове, нека ви питам аз вас, кой у нас има 7 апартамента бе, хора?! Само бандитите, нали така? А г-н Цветанов не е бандит! Той е най-обикновен специалист по шведски стени, последното всички го знаем.

Защото, нека и друго попитам, кой в продължение на 7 години 700 пъти се обясняваше притеснено, откъде се взеха тези 7 апартамента?! Брат Пит живя 7 години в Тибет, ама в пустоща, не в квартал „Изток“. А Пит е от Холивуд, доколкото наш Цветанов от физкултурния салон. А и Пит не се притесняваше, доколкото Цецо видимо се поти.

И именно затова, скъпи приятели, лично за мен няма никакво съмнение, че Цветан Цветанов е обект на постановка, както и че цялата партия ГЕРБ вярва, че лоши хора, най-вероятно комунисти, са му подхвърлили този 200 кв. брутален лукс в кв „Изток“. Само и само да го дискредитират. Само и само да го вкарат в затвора!

Защото всички знаем как работи системата – на някои им подмятат кокаин, на други ябълки, а на трети имоти.

Затова няма как всеки честен човек да не се съгласи с думите на мозъчния тръст Дани Кирилов – Цветанов е невинен!

Невинен, като поп Кръстьо под оградата, като куц сперматозоид пред ухилена яйцеклетка, като бедно дете пред щанд за скъпи тамагочита. Невинен е, защото апартаментът е голям, а Цветанов е малък. Невинен е, защото тъпотата е чутовна, а честта е кът.

Невинен е, защото живеем в България. Невинен, защото е алчен олигофрен. (последното е по Киро Домусчиев).

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Борисов неадекватно бесен и нагъл, спасява себе си и властта: Те ще ми говорят за апартаменти...!

ВОЙНАТА В ПАРТИЯТА НА БОЙКО БОРИСОВ ЗАПОЧНА: Цветанов няма да подава оставка. ГЕРБ застава зад него с призива "Цветанов е невинен"

Борисов..., България не ви ще! (ОБНОВЕНО)

СКАНДАЛЪТ НА ДЕНЯ >> Цветанов, Цецка & сие, подайте оставка! Сметките с апартаментите не излизат. ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >>

Жертвата на една Цецка не стига! Цветанов & Борисов си пазят властта! (ОБНОВЕНО)

Славчо Велков видя "приятелски огън" срещу Цветанов от поне вицепремиер

Евгений Дайнов: Опорки няма, пелтечат, хванали са се за гушите


94041