Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Да отстояваме прават...
Да отстояваме правата си! Национална кампания на Гражданско движение „ДНЕС” и КРС.

Да отстояваме правата си! Национална кампания на Гражданско движение „ДНЕС” и КРС.Гражданско движение „ДНЕС” и Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) стартират от 31 май 2012 г. съвместна национална инициатива „Да отстояваме правата си!”. КРС и „ДНЕС” ще организират мобилни приемни в цялата страна във връзка с многобройните жалби на граждани за нарушения от мобилните оператори, включително за неспазване на Закона за електронните съобщения (ЗЕС). 

На въпроси на гражданите ще отговарят експерти от КРС и доброволци - юристи от „ДНЕС”, а също така и д-р Веселин Божков, председател на КРС и г-жа Анжелика Цокова, член на КС на „ДНЕС” . 

Мобилните приемни ще стартират от Пловдив и Смолян – съответно на 31 май 2012 г., четвъртък, от 14.00 до 16.00 ч в сградата на общината в Пловдив и на 1 юни, петък, от 11.00 до 13.00 ч - в сградата на общината в Смолян. 

След приключване на работа във всяка мобилна приемна ще се проведе брифинг за журналисти, като съответно в Пловдив ще бъде от 16.00 часа, а в Смолян - от 13.00 часа. 

Всеки гражданин е добре дошъл да постави своите проблеми с мобилните оператори! 

Очакваме ви!