Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Делото срещу бившия ...
Делото срещу бившия шеф на Автомобилна администрация Цветелин Цветанов тръгва отначало

Делото срещу бившия шеф на Автомобилна администрация Цветелин Цветанов тръгва отначалоДелото срещу бившия шеф на Изпълнителна агенция ”Автомобилна администрация” Цветелин Цветанов тръгва отначало заради съдебен заседател. Това стана ясно, след като той е информирал съда, че се вклюва в изборната надпревара за местния вот.

Акцията срещу групата бе шумно отразена от всички медии. Любопитното е, че нито една от тях сега не следи съдебното следствие, което се точи три години. Тъкмо когато Цветанов и останалите подсъдими очакваха скоро да чуят присъдата, разбраха, че разпити и експертизи ще започнат да се точат от самото начало. Това означава, че делото, което е на първа инстанция, ще продължи най-малко още година. До този момент нито един от изправените на подсъдимата скамейка не е правил опити да шиканира процеса. Отлагане имаше само заради една от жените, тъй като бе нужно време, за да роди. Самият Цветелин Цветанов междувременно също се сдоби с трето дете-син.

Припомняме, в края на месец март 2016 година бяха задържани най-малко 14 души по подозрения за корупция при специализираната акция на ДАНС, ГДБОП и специализираната прокуратура. Между задържаните беше и бившият шеф на Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ Цветелин Цветанов. Той беше посочен за ръководител на организирана престъпна група, която освен че е търгувала книжки, е събирала и такса "спокойствие" от превозвачески фирми.

Припомняме и че при разследването веднага след ареста на Цветелин Цветанов длъжностните лица определиха като "пещерата на Аладин" тайника в къщата на тъста на Цветанов в Долни Дъбник. Обвинения са повдигнати и срещу другите членове на организираната група - Соня Христова, Цветелина Димчева-Дойчинова,Тихомир Вълчев, Пламен Ангелов, Емил Иванов, Венцислав Генов и Цецка Димитрова.

 

Източник: www.frognews.bg

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Виновен си, Борисов!

Наказание, ама не точно. Цената на това да бутнеш барбекюто и да се облажиш..., пак от държавата

Хващайте лопатите!

Голямото ужилване на един премиер... или двете зайчета от ръкава на фокусника

Обещаните 50 милиона за сестрите изчезнаха… или как цяло едно правителство се дави в лъжи

Кажи конграчулейшънс и бегай, бате, бегай, бате Бойко


115174