Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Десислав Чуколов пре...
Десислав Чуколов преди коалиционния съвет: Не може да има спонсорства на партиите

Десислав Чуколов преди коалиционния съвет: Не може да има спонсорства на партиитеТрябва да се удовлетвори желанието на гражданите за премахване или намаляване на субсидиите.

Това заяви преди началото на коалиционния съвет в Министерски съветзам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов, предаде репортер на Novini.bg. Припомняме, Чуколов участва в съвета, защото председателят на "Атака" Волен Сидеров е част от парламентарната делегация, която е на посещение в Москва. "С партньорите от малката коалиция си казваме по някоя дума, но не сме разговаряли за субсидиите. Сега ще говорим за това. Трябва да се приеме това нещо, не трябва по никакъв начин да се избягва от темата и да се клинчи“, каза още Чуколов.

"Не може да има спонсорства. Какво означава външно финансиране? Едно семейство, когато няма пари, мъжът се хваща и работи втора работа. Все едно ние да работим втора работа. Това със спонсорствата не става. Когато например се гласува закон, сигурно трябва да излизам на трибуната и да чета - този закон е с любезното съдействие на еди-кой си. Трябва да се урегулират добре нещата, да се изчисти политическата система от всякакви съмнения", коментира Чуколов предложението на ДПС да има външно финансиране на партиите.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://m.novini.bg/bylgariya/politika/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Слави: Българските депутати се смятат за богоизбрани, а са слуги на хората

Слави Трифонов: На 942-я ден от референдума Бойко Борисов предложи най-после субсидия от 1 лев! Е идват избори!

Слави Трифонов: Партиите са си трайкали, че вземат милиони повече - свиват пари от гласовете още от 2002 г.

 


104147