Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ДНЕС” и "Прозрачност...
ДНЕС” и

ДНЕС” и "Прозрачност без граници" със съвместен проектВ приемната на "ДНЕС" - Габрово се състоя работна среща на представители на Асоциация "Прозрачност без граници", в лицето на изпълнителния й директор г-н Калин Славов и негова сътрудничка с Анатолий Антов - Областен координатор, М.Лилов - член на Координационния съвет на „ДНЕС” в Габрово и съкоординатора на младежката структура на движението П. Антов. 

На срещата от членовете на асоциацията беше предложена възможност за партньорство с „ДНЕС”, в областта на мониторинг върху обществените поръчки в Габрово и възможността за прозрачност и почтенност в тази сфера. На членовете на „ДНЕС” бяха предоставени необходимите документи и след запознаване с тях, А. Антов се ангажира да представи на целия Координационен съвет на Движението в Габрово предложението на асоциацията за съвместна работа и след одобрение да информира изпълнителния директор г-н Славов за взетите решения. 

От своя страна А. Антов и М. Лилов запознаха гостите с работата на „ДНЕС” - Габрово, целите на организацията и нейната програма. И двете страни изразиха желание за съвместна работа занапред, след като се уточни работната програма от м. септември. И двете страни изразиха желание за бъдеща съвместна работа. 


1626