Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / ДНЕС с анкета „Да из...
ДНЕС с анкета „Да изберем и решим заедно проблемите на нашата община

ДНЕС с анкета „Да изберем и решим заедно проблемите на нашата община"Анкета под надслов „Да изберем и решим заедно проблемите на нашата община" провеждат доброволци от „Движение за национално единство и спасение"- Кюстендил. Така „ДНЕС" ще стимулира гражданската инициатива, а поставените проблеми ще бъдат класирани и внесени за обсъждане и разрешаване от кмета и председателя на общинският съвет съвместно с гражданите.

 

"Идеята е инициативата да подкрепи местните управляващи, а не да се конфронтира с тях", заявиха от ДНЕС. Проучване сред 100 граждани определи 8 основни проблема на Община Кюстендил, за които да се гласува в анкетата.  Това са безработица, инфраструктура, обществен транспорт, липса на работни места, чистота и озеленяване, места за паркиране, непрозрачна и недостъпна местна администрация, общ устройствен план.

 

Анкетата се провежда в рамките на месец февруари, като с приключването и ще бъдат обявени крайните резултати.

 

Гражданско движение ДНЕС набира доброволци, които биха искали да разпространят анкетните карти. Желаещите могат да се обадят в приемната на ДНЕС – гр. Кюстендил, ул. „полковник Стефан Манов“ 11, ет. 2, на тел. 0884246721 или e-mail: dnes_kn@abv.bg 

 

Всеки желаещ да се включи в анкетата може да го направи и на e-mail: dnes_kn@abv.bg 

А Н К Е Т А 

за идентифициране на основните проблеми според гражданите на Община Кюстендил, които неотложно да бъдат разрешени от местната власт 


1. Безработица 
2. Инфраструктура 
3. Обществен транспорт 
4. Липса на работни места 
5. Чистота и озеленяване 
6. Места за паркиране 
7. Непрозрачна и недостъпна местна администрация 
8. Общ устройствен план 
9. Друго: ............................................................................ 
……………………………………………………………… 
……………………………………………………………… 
Моля, посочете най-важния според Вас проблем от изброените или посочете друг. 

Забележка: Номерацията на проблемите е на база предварително проучване, ако Вашето мнение не съвпада с посочената класация може да я промените.


1017