Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Доброволци от „ДНЕС”...
Доброволци от „ДНЕС” ще помагат на населението на общината да се ориентират възможно най- добре в казуса поставен в предстоящия референдум

Доброволци от „ДНЕС” ще помагат на населението на общината да се ориентират възможно най- добре в казуса поставен в предстоящия референдумДнес, 15.01.2013 година от 18.30часа  в приемната на „ДНЕС” в гр. Ловеч се проведе пресконференция на тема: „Доброволците от „ДНЕС” ще помагат на населението на общината да се ориентират възможно най- добре в казуса поставен в предстоящия референдум”. 

Пресконференцията уважиха журналистите от електронната медия „Lovechtoday” и вестник „Ловеч Прес”. Пред журналистите беше представен проблема на хората да се ориентират адекватно и по този начин да дадат своят глас убедено, поради липсата на достатъчно информация по въпроса свързан с ядрената енергетика. 

Доброволците на "ДНЕС" изразиха възмущението си от управляващите, които явно прехвърлят отговорността по този важен за страната въпрос, върху некомпетентното население от областта и страната. 

Бяха представени шестимата доброволци с уверението, че ДНЕС в Ловеч още от утре започва информационна, според възможностите си дейност, свързана с поставения за гласуване на референдума на 27 януари въпрос.

 


814