Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Доброволци от Младеж...
Доброволци от Младежката организация на „ДНЕС“-Кюстендил посетиха Дома за възрастни с физически увреждания „Ильо Войвода“ – гр. Кюстендил.

Доброволци от Младежката организация на „ДНЕС“-Кюстендил посетиха Дома за възрастни с физически увреждания „Ильо Войвода“ – гр. Кюстендил.Доброволци от Младежката организация на Гражданско движение „ДНЕС“ в гр. Кюстендил  – Теодора Маринова, Милена Христова и Бианка Илиева посетиха Дома за възрастни с физически увреждания „Ильо Войвода“ – гр. Кюстендил.

Съблюдавайки инициативата „ДНЕС помага“ те отидоха, за да помогнат на хората там да изработят мартенички за 1 март. Не всички от дома можаха да вземат участие в направата на мартеници, но пък заради това други бяха доста дейни и се оказа, че от предходните дни имаше изработени вече такива отново от тях.

Съвместно с доброволците успяха да се направят и нови, които ще се продават в центъра на града на 01.03., а придобитите средства ще бъдат в помощ на дома.

От младежката организация на ГД „ДНЕС“ сме много благодарни за отношението и радостта, с която бяхме посрещнати. Надяваме се  и ние да сме оставили топли чувства и доверие в хората от дома и за в бъдеще да осъществяваме съвместно дейности, с които да бъдем в тяхна помощ.


999