Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Докога ще се занимав...
Докога ще се занимаваме с Валери...?! След като отговорният да го има или не е Борисов! А... другите проблеми в държавата?! (ОБНОВЕН)

Докога ще се занимаваме с Валери...?! След като отговорният да го има или не е Борисов! А... другите проблеми в държавата?! (ОБНОВЕН)Коментар на Добринка Новинска 

 

Какъв егоцентрик трябва да си, какъв дебелокож трябва да си, че да продължаваш да занимаваш държавата и обществото с нескромната си, натрапчива и позорна персона?

Вижте медиите, вижте социалните медии! Чуйте най-вече гласът на хората!  

Не се говори за разпределението на парите в бюджета на държавата,не се говори за другите проблеми в страната, а говорим за това, че кворум няма в НС,граждани и майки протестират..., страната се тресе, защото Валери не подава оставка. А Борисов мълчи. Решение...на малката коалиция било.

Брей да му се не види...! Колко съществен, колко нужен,колко никой във властта без Валери не може!? Горанов го каза още по-ясно -,,На този етап ГЕРБ предпочита Валери Симеонов да не подава оставка

Заради Валери, майки и граждани са на улицата втора седмица. Заради Валери държава, народ и власт са на нокти.  

Заради неотстъпчивостта на Валери и бездействието на Бойко! 

Не обсъждаме новите закони за хората с увреждания и за социалната помощ,не обсъждаме други важни за хората законопроекти..., не обсъждаме най-съществените проблеми в България, а обсъждаме, че ТОЙ-Валери, подкрепен от началника си-Бойко и олигархията продължава да отказва да подаде тази оставка....! Или пък Борисов да му е вземе! Отказват! А протестите я чакат и продължават. И няма да спрат.

Вече и  от своите т.нар.патриоти почват да  не те искат! Коалиционният ти партньор ,,Атака“  не те иска отдавна в управлението. Макар и да не го казва ясно и категорично и ГЕРБ скърцат със зъби. Междувременно и Парламентарната ти група да не може да се събере, депутатите ти да се чудят, как да те оправдават, как и те да се оправдаят! Всичко е заради теб!

Да сезират Европейската комисия, заради тебе, да се чудят да те съдят ли, да те псуват ли? Какво да те правят!

Е те това, ако не е-гюнсурат,здраве му кажи!

А и как да ти се обясни повече: Никой не те иска вече? Кой още да ти го каже?!? Кой още трябва да поиска твоята оставка?

Писна ни да се събуждаме и да заспиваме с теб -Валери Симеонов! 

Но и питаме вече,къде е Бойко Борисов и защо мълчи!? Какво пази ? От какво го е страх?!

А какво каза Слави Трифонов? Бойко не махне ли Валери... е като него!

Или става все по-ясно, че махайки Валери, Борисов и на себе си и на ГЕРБ  посяга...,а  грижливо градената конструкция... полита и се срива. Доминото. Пък проблемите в държавата, може и друг да решава? Няма ли демографска криза, няма ли бедност и престъпност? Няма ли корупция....?

Има ли качествено образование, работи ли социалната система? Имаме ли перспектива? Или...Валери е най-важен?!?

Примката около врата на Борисов се стяга все повече и повече. Три са основните му варианти за спасение.

-Да освободи Валери Симеонов и да си припише заслугите /както винаги досега/, като национален герой, макар и рискувайки стабилността на коалицията

-Да продължи да се дърпа и да не взима главата на Валери Симеонов, което да доведе до разрастване на протестите и самият той да обяви, както беше с реформаторите че малкият патрньор е нестабилен. А турците и комунистите  свалят правителството

-Без много шум да използва цялата ситуация и самият той да предизвика предсрочни избори.

 

Реално, това правителство на Борисов залязва и предсрочните избори са единственият изход. Колкото са по-рано, толкова по-добре за него и ГЕРБ.

Очевидно е обаче, че нещата на към ,,Вкупом съгрешихме, вкупом станахме излишни“ все по-вървят! И изглежда е време дошло и Борисов и цялото правителство своята отговорност да поемат! 

 

Image result for бпйко и валери  Image result for бпйко и валери  Image result for бпйко и валери  

ВИДЕО

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Листата падат! Слънчевата есен на „Борисов 3“..., но зима идва!!!

УЖ Премиер на УЖ „нормална“ държава (ОБНОВЕН)

Чергата ви гори, г-н Борисов! (ОБНОВЕН)

ОСТАВКИ и кой от където!

Параметрите МУ – гарантират О-С-Т-А-В-К-И! И вън! (ОБНОВЕН)

С флашмоб ще искат оставката на Симеонов в Стара Загора

12-та вечер родителите на деца с увреждания протестират

Волен се измъква: Това не е моето управление! Защо един от двамата вицепремиери да не подаде оставка и да се върне в НС

Наглостта няма край* >> УЖ патриот: Няма основание Валери Симеонов да подаде оставка при положение, че протестират 50 човека

Велизар Енчев: Информирах Комисаря по правосъдието Вера Йоурова за недопустимото поведение на Каракачанов

БХК обмисля дело срещу Симеонов

Да, ще приемат Бюджет 2019! Пък после..., може и О-С-Т-А-В-К-А (OБНОВЕНО)
80431