Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Двойният аршин на вл...
Двойният аршин на властта >> Кандидат-депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син цял месец с безплатна реклама по БТВ?

Двойният аршин на властта >> Кандидат-депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син цял месец с безплатна реклама по БТВ?Дилов е в журито на "България търси талант" по БТВ

 

Днес станаха ясни имената на водачите на листи на управляащата партия и се потвърдиха слуховете, че почетният председател на  "Гергьовден" Любен Дилов-син ще води екипа на ГЕРБ в Бургас.

За това се заговори от преди две седмици, но до днес нямаше официално потвърждение. Според източници от ГЕРБ лично Борисов е настоявл за Дилов-син, защото виждал в него кандидат-депутат, който може да се противопостави на Слави Трифонов.

 

Също днес, но няколко часа по-късно - вечерта по БТВ стартира  новото издание на шоу формата "България търси талант", в чието жури участва и Любен Дилов-син.

 

А това означава, че през целия месец на предизборната кампания Любен Дилов-син ще бъде в привилегировано отношение спрямо останалите участници в кампанията, тъй като в пет недели от месеца в праймтайма той ще в национален ефир. Отделно ще се въртят моменти с негово участие като реклама на предаването.

Изниква въпросът - трябва ли това да се допусне?"

 

Отговорът го намираме в историята на българските избори, когато е имало  и други подобни случаи и реакцията винаги е била една и съща - предаване, в което участва кандидат-депутат, се спира за времето на предизборната кампания.

 

По време на кампанията за парламентарните избори през 2017 г. филмът "Потъването на Созопол" е свален от празничната програма на БНТ на 3 март, тъй като музикантът Васил Гюров (кандидат за народен представител) е участник в него.

 

През 2011 г. именно bTV отлага старта старта на сериала "Стъклен дом", тъй като той съвпада с президентската кампания, в която Стефан Данаилов беше официален подгласник на Ивайло Калфин. 

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Насам, народе! Сергията отваря!

Същата жажда...! >> Борисов строи министрите си начело на изборните листи на ГЕРБ

По "Севда ТВ" сериалът с пълна пара върви... с държавни пари! >> Чевръст игумен се счупи в кръста, за да целуне ръка на Борисов

В леглото на ГЕРБ се прави само любов, не война

 

 

 

 


145714