Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Един маниак, докопал...
Един маниак, докопал се до властта, задълбочава кризата

Един маниак, докопал се до властта, задълбочава кризатаАбе кой си ти бе да определяш, кой кога ще оздравее и кой кога ще отиде на работа, пише Петър Бояджиев

 

Всеки ден един маниак, докопал се до власта и жалките пажове без грам достойнство около него задълбочават кризата в България. Уважавам тези хора които не спряха протестите и бият алармата.
Чуйте го какво изрече вчера по време на малоумната си разходка с пажовете си доктори. Ами това е пишело на всеки вход на лагерите на смъртта. Работата прави свободата. И гордо нарежда - болните оздравеят ли веднага на работа. Абе кой си ти бе да определяш, кой кога ще оздравее и кой кога ще отиде на работа. И онези плюнки на задната седалка мълчат като риби. Май си отварят устата само като им хвърли парче зоб.

Пак повтарям моите най-искрени уважения към тези които не казаха като Минеков, че бил уморен и било по добре нищо да не се прави, а към тези които продължават да се борят и да участвуват в една борба, която вече десетилетия трае, за една България, нормална и европейска. Ами бай Илия не се ли уморяваше 33 години в комунистическите зандани. И тук ще добавя отговорноста на Германия и лично на канцлера Меркел, която помагна за трети път България да се озове в национална катастрофа. Да, защото не Западът създаде и подкрепя Борисов а само Германия. Първата световна война с Германия, резултат национална катастрофа. Втората световна война пак с тях и пак национална катастофа. Сега Германия създаде и подкрепя Борисов и пак с бясна скорост настъпва катастрофална криза.

Петър Бояджиев, Фейсбук

 

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Повече от катастрофа >> Икономика по бойкоборисовски - проба-грешка-самопохвала

След поредното ”риалити” на Борисов възмущението е като порой /допълнена/

Никой не знае плана. Но правителството го следва

Борисов пак в джипката и пак в неговия си свят: Работата носи свобода...?!

Валерия Велева: Власт на колене! От страх! От протести...! А по конституция Борисов е отговорен и за здравето и живота на нацията


140441