Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Елена Гунчева: Къде ...
Елена Гунчева: Къде е границата на овцете?

Елена Гунчева: Къде е границата на овцете?Вчера записът на Онуй беше потресаващ. В друга държава вечерта щеше да си е подал оставката, да си е посипал главата с пепел, а главният прокурор да го е отвел с белезници да се обяснява. Да, ама не!

В България всяко чудо вече е за три часа. Днес сутринта отбор недоуважени големи бели птици или по-актуалното - прости @@@ки, кряскайки с телешки възторг го поздравяват на страницата му. Не бих се учудила и КПП на републиката - Цвета Кърджалийска, също да му е честитила и то мазно. С което е доказала това, което всъщност се чу.....

Какво още трябва да се случи? Докъде е границата на овчето търпение? Гледам реакциите на партиите - или съвсем формални, или напълно липсващи. Толкова са се вторачили във властта, че не ги интересуват такива дребни подробности като възпитанието и отношението на министър-председателя към председателя на Народното събрание и как използва Комисията за финансов надзор като бухалка срещу тези, които не го кефят. Докога, бре?

Нямам думи. Не е виновен този политически шут. Ние сме си виновни, защото не мога да си представя нормален човек, който може да мисли и има поне капчица самоуважение, да го гледа и да го търпи!

И отново ще кажа - Онуй нямаше да се задържи на власт без "приятелите" си /аз ги наричам ортаци в корупцията/ от ЕС и американските си господари. Те го държат, защото чрез него имат колония, в която се изпълнява всичко, което разпоредят. Те ще го държат, защото предателите са им удобни. Докато ни приключат напълно.

Унижението ни като народ е пълно. Дори по време на турското робство не е имало такъв геноцид, унижение и обиди към българския народ!

А патиците му честитят и искат да ги управлява още сто години! Боже, прибери ги! Заедно с него!

Елена Гунчева, Фейсбук

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Атанас Чобанов: Пратиха до медиите скандален запис на Борисов, в който говори за гаф на Караянчева и как ще громи Йончева

Грозният запис с Борисов! Важни подробности и уточнения. ВИЖТЕ >>

Настрадин Ходжа за цар Шахриар, п….та от Кърджали и свободните медии

Бoриcoв прoгoвoри зa cкaндaлния зaпиc и eceмeca нa Бoжкoв (ВИДEO)

Г-н премиер, отречете участието в скандалния запис!

 

 

 


128033