Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Фалшива ли е снимкат...
Фалшива ли е снимката

Фалшива ли е снимката "Борисов-Тръм"? Съмненията се трупатМОНТАЖ ПО ПРОТОКОЛ?! Снимка на Порошенко илюстрира Постановката. Нито Макрон, нито Меркел се снимаха с двойката

alt

"Чистосърдечно давам възможност за нови "анализи", "препоръки", "тълкувания" и изяви по повод тази снимка, иначе, просто протокол на Белия дом", написа Бойко Борисов в социалната мрежа в сряда.

Обаче след снимката на Петро Порошенко с Доналд Тръмп и Мелания съмненията за постановка стават все по-силни.

Порошенко е застанал така пред "Тръмп", както едва ли би си позволил, ако това наистина е президентът на САЩ.

"Президентът" дори не си е оправил вратовръзката. Всъщност единствената разлика между снимките на Румен Радев и Десислава Радева с президентската двойка е синята връзка на "Тръмп" и роклята е с къси ръкави.

alt

Премиерът на Испания Педро Санчес и съпругата му Мария Бегония Гомес Фернандес и отдолу украинската двойка - вратовръзката не помръдва.

alt

"Под индиго".

alt

Медиите в Русия също пишат за фотошоп. Украинските дори не публикуваха "снимката". Не си оправя вратовръзката "президента", не му прави забележка "Мелания". Сякаш е знак за монтаж.

alt

Ако снимките на премиера и президента са постановки, това ще означава, че Румен Радев една година е оставил публиката да бъде мамена, а "снимката", ползвана от медиите.

Иначе Б.Б. може и на майтап да го обърне - все едно се е снимал в някой парк с картонени фигури. Защо ли досега не е коментирал как "хейтърите и троловете" го атакуват за фотоколаж, монтаж, картонена постановка?

Борисов "чистосърдечно" трябва да опровергае съмненията - нали филмираха първите снимки, да покаже как застават с Тръмп за позирането.

bgsniper.com

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

Борисов с книга - "Моят приятел Доналд". Скоро на пазара (ОБНОВЕН)

 

 77212