Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Фандъкова в противов...
Фандъкова в противовес на истината: Най-хубавото е, че младите хора се връщат в София.

Фандъкова в противовес на истината: Най-хубавото е, че младите хора се връщат в София.Заедно със съпруга ми сме заедно от 10-ти клас. Цял живот. Няма рецепта за този съвместен живот. Историята ни наистина е като за филм. В него харесвам всичко. Бяхме в една компания и се случи. 


Това каза в предаването "Тази неделя" по БТВ кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова, която гостува със своя съпруг Юри Фандъков и споделиха интересни моменти от своя съвместен живот. "Аз съм лекар. Педиатър съм. Работя в една софийска болница, имам частна практика. Нормалните неща. Йорданка е хубава жена и това привлича вниманието. С времето откриваш и другите неща. Нейното основно качество е разбирателството, аз съм по-сербез", разкри Юри Фандъков.

"Надявам се да сме били добри родители. В свободното си време винаги гледам да съм с внуците. За съжаление нямам време да им помагам с уроците. Майка им се грижи за тези неща. Най-много ме радва, че всички мои ученици пазят добри спомени от мен и поддържаме контакти. Аз бях млад учител, но строг. Всички мои ученици успяха в живота. Много от тях заминаха в чужбина, но най-хубавото е сега, че се връщат и продължават развитието си тук. Това означава, че София се развива", категорична беше Фандъкова.

"Аз си признавам, че в сравнение с Йорданка не бях толкова добър родител. Тя беше човекът, който ни помиряваше. Аз винаги съм бил по-строг и имах доста пререкания с дъщеря ни, а Йорданка винаги казваше - успокой се, това е един обикновен тинейджър. Сега с внуците е различно. Много ги глезя и майка им само им повтаря - радвайте се, че ви е дядо, а не баща", каза Юри Фандъков.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:http://epicenter.bg/


114525